Vždy v mém srdci

od Valerie Partynski
30. září 2016

Když jste poprvé vešli dovnitř, byli jste jen načechraný, měkký kousek s jasnými, novými očima, polibky na štěňátko – tak extatický pro cokoli, co vám přišlo. Vrhl jste se metodou celým utrpením, mě s nůžkami i nástroji, které rychle i pečlivě fungovaly. Vaše nohy byly lechtivé pro Clippers, stejně jako jste se odstěhovali, stejně jako na uzavírací ostré nůžky, ale spolupracovali jsme se vším, jak jste odešli – stále kroucením – se všemi částmi těla neporušené. Příští měsíc jste přišli stejně dobře, jak jste trochu zapomněli, ale stáli jste trochu stále ještě více, stejně jako o něco vyšší.

Když jste se otočili 6 měsíců, přišli jste na svůj měsíční účes a jednali přesně, jak se všichni dospívající dělají. Testovali jste své limity zuby i nehty, stejně jako jsem byl připraven na tuto výzvu. Nechal jsem vás bojovat i Hollerovi za nejmenší věci, nikdy jsem neposkytoval, dokud mi neposkytnete vzhled. Dotýkat se nohou už nebyl konec světa, jen k vaší nechuti. Odešel jsi, cítil se poněkud poražený, ale stále šťastný, stejně jako jste tolik objevili!

Až budete příště úžasně, stejně jako cokoli, co padlo na místo. To je místo, kde naše neuvěřitelné spojení začalo. Díval jsem se dopředu, abych tě každý měsíc viděl na mé rutině, a také by se váš ocas začal vrkat, jakmile vozidlo otočí roh. Přetáhli byste svou osobu do dveří, extatičtí, abyste se dostali ke vchodu, abyste mě viděli s stěží dozadu. Vaše osoba by se smála oční roli a také odchodu.

Takže roky pokračovaly s naším pouto, vždy nadšené, že se každý měsíc navzájem vidí. Cítil jsem páchnoucí uši, stáhl ošklivé klíšťata, cítil jsem se pro hrudky i hrboly a také jsem řekl své osobě, když jste se nezdáli sami. Byli jste mladí i neuvěřitelní i ve svém hlavním. Pokračovaly roky a naše spojení rostlo. Vždy vrtící ocas a úsměv; Tak potěšením tam být!

Jednoho dne jste přišli a měli jste potíže s skokem na můj snížený stůl, něco, co jsi vždy byl tak nadšený. Ten den jsem tě na to zvedl, stejně jako jsem měl poprvé, když jsi mě viděl vidět. Vybral jsem si vaši nohu a také cítil, jak se ve vašich kostech pociťovala známá praskání. Podíval jsem se na tebe a také jsem si uvědomil, že se vaše dohoda dostala šedi, aniž bych si všiml, nebo snad jsem byl popřen, že se to stalo.

Pak ten den jste pomalu vešli dovnitř, vaše zadní nohy vás už sotva dokázaly podporovat, váš ocas, jako vždy, stále vrtí a také úsměv na tváři. Pomohl jsem vám chodit zpět, napůl přenášet, napůl vás vede a také jsem se ujistil, že máte veškerou další podporu, kterou jste toho dne potřebovali. Udělal jsem to nejšťastnější den pro vás, s dalšími objetími i polibky, a také vás vypadal tak nádherně, jak jste kdy měli, a nechal vám pochopit každý krok metody přesně, jak jste pro mě byli zvláštní. Pochopil jsi, že šátek naznačil, že jste pro ten den udělali, a já jsem byl nadšený, když jsem viděl kroutící se zadek, když jsem na tebe dal. Vaše osoba se týkala vás, stejně jako jsme se na sebe vědomě podívali.

O dva týdny později jsem dostal telefonní hovor a dokončil jsem zbytek mých psů pouze s vámi v mých myšlenkách. Často, když je den naprosto proti mně, stejně jako to vypadá, jako bych byl obklopen močením, hovno, stejně jako všichni psi spolupracují jako tým, aby mě konečně vychovávali, věřím i na to také Mějte na paměti, že to je důvod, proč to dělám. Že bych si nechtěl žádného jednotlivce, který by byl s vámi na mém místě. Tyto momenty byly naše a také si nikdy nepamatuji žádný typ z nich. Poděkujte vám za to, že jste mi důvěřovali, a také za milování a také za to, že jsem cítil, že dělám něco v pořádku. Nikdy si to nebudu pamatovat, stejně jako to nikdy nebudu litovat. Neměl bych to žádný jiný způsob. Budu na tebe věřit, kdykoli trochu štěně začne ukazovat ty břitkové zuby, s jejich rozrušenýma očima a také na paměti, v čem tyto okamžiky promění. Díky tomu je všechno za to. ✂

Celkový

199

Akcie

199

0

0

0

0

Reklamy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Leo ShedsLeo Sheds

AddThis Sdílení ButtonsShare na FacebookFiceBookfaceBookshare na Twittertwittertwittershare na pinterestpinterestpinterestshare to moreaddthismore7 Pochopil jsem, že to přichází. Pochopil jsem, když jsem se zavázal k Leovi, bude se uvolnit. Když se poprvé

Leova bitva o BathLeova bitva o Bath

AddThis Sharing ButtonsShare to FacebookFacebookFaceBookshare na Twittertwittertwittershare na pinterestpinterestPintestshare to moreaddthismore2 Leo nenávidí koupele. Nedělám si legraci. Leo, (předpokládaný) vodní pes, nenávidí koupele, bazény a oceán. Miluje však stát v