Získejte svou kopii “milujících psů”

“Kuřecí polévka pro duši: Milující naše psy” je sbírka 101 příběhů pro psy původně publikované v jiných knihách drůbeží polévky.

Musím přiznat, že po přečtení tolik knih o psí návyky, stejně jako školení, stejně jako náklady tolik času věřit o životě z pohledu psa, to bylo pro mě obtížné dostat se do obyčejných starých příběhů o lidech domácí zvířata. Udělal jsem věřil věci jako: Proč prostě chodíš svého psa, pokud je tak hyper? A přestat humanizovat svého psa! Není divu, co říká tato indikace.

Ale po přečtení prvních několika příběhů, jako je “CHLEDIGERACE COMMANDO” o směsi Beagle, která udržovala v únibě chladničky, věřil jsem ze všech šílených věcí psů, stejně jako přesně tak, jak jejich majitelé stejně jako je stejně jako přesně. Tato kniha je o běžných lidech, stejně jako psi, kteří ovlivnili své životy. Plus, většina příběhů je o prostém, starých mutts!

Po přečtení čtvrtého příběhu, “Hra lásky,” o německém ovčáka smíchu, která skončí, aby zasáhla auto, obával jsem se, že čtu 101 verzí “starého křičky”. Nicméně mezi příběhy, které by mohly způsobit plakat, jsou dostatečné příběhy, aby vás usmívali.

Mám kopii “milování našich psů”, abych poskytl vrcholový komentátor mezi nyní, stejně jako příští pátek o půlnoci. Takže, pokud jste nikdy neopustili komentář na mém blogu dříve, teď je čas začít!

Nahoře je fotografie ACE’s Dane Buddy Piper, který si opravdu užil naše krb, když přišla k návštěvě.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post