PETMEDS® Dental Chews and Treats for Dogs and Cats

AddThis sdílení tlačítek na FacebookfacebookfaceBookshare na Twittertwittertwittershare to pinterestpinterestshare to moreaddthismore1

Dentální tatar a periodontální onemocnění nejsou jen problémy pro nás lidi; Jsou také u zvířat, zejména u dospělých a starších mazlíčků. Levá neléčená, periodontální onemocnění může vést k nepohodlí, ztrátě zubů a sekundární infekci v ústech a dalších oblastech těla. Naštěstí existuje mnoho bezpečných a účinných dentálních žvýkání, které mohou majitelům domácích zvířat pomoci vyhnout se progresivním periodontálnímu onemocnění.

Jedním z nejdůležitějších pokynů je zajistit, aby se psi vždy účastnily při žvýkání na jakékoli surové kosmiky nebo žvýkání. Výrobky, jako je nylabon, pomáhají ovládat plak a čisté zuby kromě masírování dásní. Tyto produkty jsou pro mnoho domácích mazlíčků velmi vytrvalé a dlouho trvající. Četné nylonové žvýkání má malá vlákna, která budou nakonec žvýkána, a polyká a bezpečně prošla ve stolici.

Zatímco surové koly jsou nestavitelné, kopyta krav nabízejí zvířatům zažívací protein a mají silný atraktivní zápach, když jsou pro mnoho domácích zvířat vlhký. Zjistil jsem, že kopyty krav jsou problematické u mnoha zvířat, pokud jsou požívány ve velkém množství. Jak syrové kůží, tak uši prasat by měly být odvezeny, když je psí žvýká, na dostatečně malý, aby mohl psí spolknout.

Moje oblíbené zubní výrobky pro zvířata jsou žvýkání C.E.T, které pomáhají čistit zuby a osvěžují dech, kromě snižování bakterií a nahromadění tartaru. Enzymatický systém souboje bojuje proti škodlivým bakteriálním nahromadění a osvěžení dechu vašeho domácího mazlíčka a slouží jako přirozený antiseptikum.

Má váš mazlíček oblíbený žvýkání nebo zubní žvýkání? Níže sdílejte své komentáře!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Legrační dohoda sLegrační dohoda s

AddThis Sdílení tlačítek na FacebookFacebookFaceBookshare na Twittertwittertwittershare na pinterestpinterestpinterestshare to moreaddthismore5 Jsem kočičí spousty emocí, stejně jako je všechny ukazuji na tváři. Chtěli byste vidět několik mých vtipných tváří? Dobře,