Jak být připraven na opravy mobilních vozidel

od Mary Oquendo
31. ledna 2018
Jako groomery bylo do nás vyvrtáno, abychom měli náhradní díly našeho vybavení – rozrušené čepele, zastřihovače a také mě nezačali s počtem náhradních nůžků, které vlastním. Nicméně jako mobilní groomery, tento seznam roste. Není nic horšího, než když musíte přeplánovat den nebo tři oproti jednoduché opravě, protože nemáme po ruce to, co vyžadujeme.

Mnoho z těchto produktů může být získáváno v regionálním podniku RV, Electrical, Hardware nebo Instalatérství nebo od výrobce vozidla pro mobilní péči. Poskytování samozřejmě je na skladě a nemusí být objednáno. Takže kromě náhradních zařízení pro péči o péči vyžadují mobilní žeory dodržování dodatečného vybavení:

Čerpadlo na sladkou vodu

Zdá se, že vždy chodí na nejchladnější den roku s velkým mýdlovým psem ve vaně. Je super jednoduché nahradit. Self-priming čerpadla jsou nejlepší, aby neměly problém, aby voda proudila po nové instalaci, protože skončila na vzduchu. Vodní čerpadla jsou k dispozici v řadě velikostí, kromě PSI nebo GPM. PSI je libry na čtvereční palec a GPM je galony za minutu. Odkazuje na přesně to, jak rychle a obtížná voda vychází z čerpadla. Šrouby pro nastavení čerpadla ke zdi jsou objeveny v různých oblastech pro různá čerpadla. S výhradou přesného přesně stejného čerpadla, které již máte, je instalace mnohem jednodušší. Pokud jsou otvory pro šrouby odlišné, budete vyžadovat vyvrtání nových otvorů ve zdi tak, aby se vešly do čerpadla.

Recirkulační čerpadlo

I když můžeme vybudovat jakýkoli typ PET ručně, trvá to déle a také využívá výrazně více produktu. Je to rychlý výplň za předpokladu, že máte ve vozidle náhradní.
Reklamy

Potrubí, elektrická a vodovodní páska

Nevěřím, že existuje něco, co lepicí páska nemůže provést dočasnou opravu, takže se můžete dostat se zbytkem dne. Využijte elektrickou pásku k prevenci šoků, šortek a elektrického proudu (ouch) z důvodu řezů nebo plátků v šňůrách. a také využívat vodovodní pásku kolem všech vodních připojení, aby se zabránilo únikům.

Vše v jednom šroubu a ořechovém ovladači, multi -tuol s kleštěmi, nůžkami a čepelemi

Více nástrojů jsou v podstatě švýcarské armádní nože na steroidech. Tyto dva nástroje jsou pro sebe prakticky celá krabička na nástroje.

Upevnění hadic a podložky ve správných velikostech

Většina úniků vody je kvůli použitým spojením.

Vypouštěcí čerpadlo

Některé vany je vyžadují. Vypouštěcí čáry nejsou krmeny gravitací a jedinou metodou, jak vypustit takovou vanu, je s pracovním vypouštěcím čerpadlem.

Vývody GFI

Pokud se namočí, vypnují (pop). Netrvají věčně. Pokud se objeví rutinně, vyžadují nahrazení.

Jističe

Všimněte si, kde jsou všechny vaše jističe. Některá vozidla mají více než jiná. Některé se nacházejí na generátoru nebo v jeho blízkosti i invertory. Jiní jsou posypaní po celém vozidle na deskách a také velké zástrčky. Mým pravidlem pro ně je, že když se objeví jistič, dostanu náhradu. Stejně jako prodejny GFI, pokud se objevují rutinně, je třeba nahradit.

Sušička

Většinu času sušička nefunguje, protože vypnula jistič. Druhým důvodem je, že je třeba vyměnit štětcové požadavky. I když je nejlepší mít rezervu sušičky, kterou v současné době používáte, mít menší sušičku stále vysuší domácí zvířata, i když to trvá o něco déle.

Mimo hodnocené, těžkopádné, vodě odolné elektrické šňůry

Můžete to vyžadovat, abyste mohli fungovat, pokud generátor nebo invertor jedná. Mějte na paměti, že ne každý domov má odbytiště s dostatečnou náhradní šťávou, aby spustil cokoli, co bychom chtěli.

Klíč vozidla

Když se zamknete z vozidla, udržujte náhradní v kapse nebo kolem krku. Mimochodem to není „pokud“, nicméně „kdy“.

20 $

Můžete to vyžadovat, když si nepamatujete svou kapesní knihu/peněženku a také vyžadovat plyn nebo něco k jídlu. Udržuji důl v obálce s registrací, kartou pojistného krytí, kopií řidičského průkazu a jakýmkoli typem důležitých obchodních informací.

Extra telefon nabíjení

Naše telefony mohou být životností našeho podnikání. Využíváme je jako GPS, posíláme textovou zprávu před klientem, nastavujeme rutinu mezi schůzkami nebo přístup k informacím klienta z našich souborů. Mrtvá baterie nás může zastavit v našich stopách.

jiný

Cokoli, co se rozbije rutinně specifickým pro vaše vozidlo.

Mnoho oprav péče o část vašeho vozidla je rychlá i jednoduchá, pokud máte náhradní díly s sebou i nominální sadu nástrojů. Například nahrazení čerpacího čerpadla na sladkou vodu vám může trvat 15 minut na rozdíl od hnacího domu nebo horšího, pokusit se objevit otevřený obchod RV a přeplánovat den. Vezměte, že osoba o krok dále, stejně jako obchod RV, si nyní musí objednat vodní čerpadlo, protože není na skladě. Připravení půjde dlouhým methOD zabránit podrážděným klientům a ztraceným příjmům. ✂

Celkový

28

Akcie

22

0

6

0

0

Reklamy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post