Cestování se psy: 12 tipů na to, jak přesně cestovat se svým psem

, jak cestovat se psem

Prázdninový výlet ve vozidle může být zábavný pro celou domácnost včetně vašich mazlíčků, ale věřili jste o to, jak přesně zajistit svého domácího mazlíčka při cestování? Při cestování se psy, tím, že zajistíte, aby váš chlupatý kamarád byl bez rizika a také zabezpečený, budete pomáhat, aby byl výlet bezpečnější a pohodlnější pro všechny v autě.

V dnešní době existuje řada metod, ve kterých se můžete ujistit, že váš mazlíček je při cestování omezen, jako je bedna pro domácí zvířata nebo pomocí postroje vozidla.

Peruty bedny jsou fantastické pro menší psy i pro ty, kteří se mohou trochu obávat, že jsou v autě. Je nejlepší přimět svého domácího mazlíčka, než se vydáte na dlouhou cestu, takže bedny se pro ně nechte vyzkoušet alespoň týden před odjezdem.

Povzbuďte svého domácího mazlíčka, aby se dostal do bedny na vlastní pěst tím, že využívá chutné pochoutky a velké chvály. Pomalu posílejte čas, který váš mazlíček tráví uvnitř bedny, a vždy se ujistěte, že bedna je zábavný zážitek.

Cestování se psy

Postroje automobilů, jako je internetové firmy, jsou dalším výběrem pro ochranu psů při cestování na zadním sedadle automobilu. Správně namontovaný postroj zajistí, že se váš pes nemůže pohybovat kolem vozidla a rozptýlit řidiče.

Mnoho psů toleruje používání postroje poměrně dobře, přesto pro výlet bez stresu by měl být váš pes využíván k používání postroje, než je vložíte do auta.

Mezi další cestovní tipy pro výlet na šťastnou dovolenou s vaším mazlíčkem patří:

Udělejte si velké zastávky podél metody, aby váš psa nechal protáhnout nohy, získat čerstvý vzduch, pití a také se zmírnit. Vždy zajistěte svého psa na vedení, když je z vozidla, a také si nepamatuje, že si zabalíte potřebné zásoby, aby se za nimi vyčistily.

Stejně jako dětské psi mohou být unaveni ve vozidle, takže si sbalte nějaké hračky pro psy, aby váš kamarád pobavil.

Pokud se zastavíte, nikdy neopusťte svého psa ve vozidle. Teploty ve vozidlech se mohou zvýšit velmi rychle a také způsobit teplý napětí, dehydrataci nebo dokonce smrt.

Někteří psi zažívají z pohybové nemoci a to také mohou být vyvolány z mnoha důvodů. Nejtypičtějším je stres a úzkost z toho, že jsou ve vozidle, a proto je důležité vždy dělat výlety vozidla zábavnou a také přimět svého domácího mazlíčka k tomu, aby byl ve vozidle, než vyrazíte.

Druhým důvodem pohybové nemoci je pohyb vozidla – můžete s tím pomoci svému mazlíčci tím, že se vydržíte několik hodin před cestováním, kromě toho, že kromě toho, že se ve vozidle vydáte na několik krátkých výletů, abyste je využili do hnutí.

Mnoho lidí věří, že cestování se psy je nesmírně obtížné, ne -li nemožné. Většina lidí předpokládá, že budou vyžadovat utratit spoustu peněz, aby zaplatili za psí sestavy, aby se starali o své psy během cestování.

Bylo však snadné zjistit, že pokud provedete nějakou výzkumnou studii, můžete své chlupaté kamarády přinést na mnoho cestovních dobrodružství.

Národní průzkum majitelů domácích zvířat 2017–2018 ukazuje, že 68% amerických domácností má domácího mazlíčka. Toto je 56% podpora na hodnotě 89 milionů psů z roku 1988.

Jedná se o zvýšení 19% před deseti lety, kdy pouze 37% majitelů domácích zvířat cestuje každý rok se svými domácími mazlíčky.

Podle celosvětového asociace pro domácí zvířata a asociaci zvířat jsou každoročně přepravovány přes čtyři miliony zvířat.

To potřebovalo cestovní trh, aby se přizpůsobil, aby uspokojil tuto rostoucí poptávku. Dnes je mnohem snazší cestovat se svým psem než kdy jindy.

Jsem nadšený jak psy, tak i cestováním, takže se chci podělit o své zkušenosti s tímto novým trendem.

Věci k porozumění při cestování se svým psem

1. Není to nutnost

Počet lidí cestujících se zvířaty každý rok roste. Chvíli se zabila zařízení. Mnoho míst nemá žádný typ politik psů nebo je ještě úplně nevytvořil.

Existuje mnoho příběhů o hotelech a restauracích, které pojištění tvrdí, že jsou na svých webových stránkách nebo sociálních médiích přátelské k psům. Stalo se to.

Vždy se zeptejte obav, zda si nejste jisti. Nepředpokládejte, že psi nebo kočky jsou povoleny. I když je fantastické prohlédnout indikace „bez povolených domácích zvířat“ nebo „přátelský k domácím mazlíčkům“, je vždy skvělý koncept, který má dvakrát zkontrolovat.

Je možné ušetřit spoustu času, frustrace, zmatení i času pouhým posíláním e -mailu nebo volání. Například jsem byl příjemně překvapen, když jsem zjistil, že psi jsou povoleni ve většině nákupních center v Rio de Janeiro. Kdo by si myslel?

2. Vytvářejte kopie dokumentů týkajících se domácích zvířat

Budete vyžadovat, aby lékařské záznamy svého psa mohli cestovat na mezinárodní nebo křížové hranice. Je to podobné pasům i lidem. Tyto záznamy jsou nutné ukázat, že vašePes byl očkován a také zdravý. Je třeba je vidět úředníky.

V závislosti na osobě, se kterou nabízíte, mohou ponechat nebo vytvářet kopie. V případě potřeby můžete také poskytnout anamnézu svého domácího mazlíčka zahraničnímu veterináři.

Pro mě je důležité více kopií lékařských i veterinářských záznamů pro mé psy. Kromě tištěných kopií v tašce ponechám na svém telefonu digitální kopii.

3. K dispozici jsou aplikace přátelské k psům

Je nabízeno mnoho aplikací, které vám pomohou cestovat se svým psem. Je to mnohem snazší než cestování po světě bez iPhone. To jsou moje oblíbené:

Všechny stopy, které tento web má nejvíce map cest (více než 50 000). Můžete hledat obrázky i hodnocení a také filtrovat své procházení a objevit skladby přátelské k psům, abyste zajistili, že pochopíte, které túry jsou pro vašeho psa nejlepší.

Přineste Fido the Yelp pro psí svět. Můžete objevit blízké atrakce, hotely a restaurace, které umožňují domácí zvířata s Bring Fido.

První pomoc pro domácí mazlíčky American Red Cross Tuto aplikaci vám pomůže objevit nejbližší pohotovostní zvířecí nemocnici a poskytnout krok za krokem pokyny k zpracování typických mimořádných mimořádných událostí.

4. Vyvarujte se hotelových poplatků

Hotely mohou být účtovány další poplatky, aby se přizpůsobily domácím mazlíčkům. Tyto poplatky mohou být pouhých 50-250 $ za domácího mazlíčka nebo vysoko na 10-50 $ za den.

Tyto dodatečné náklady se mohou sčítat a zvýšit náklady na vaši cestu, kromě vyvíjení tlaku na vaše finance. Do hotelové rezervace se přidává poplatek za domácí mazlíčky 50 $/noc. To je 350 $ navíc!

Existují hotely, které vám umožní vašemu domácímu mazlíčku zůstat ve svém bytovém nebo komerčním majetku, aniž by účtovali navíc. O těchto hotelech stojí za to přemýšlet při rezervaci další dovolené. Toto jsou moje preferované hotely přátelské k domácím mazlíčkům, které za domácí mazlíčky neplatí:

Hotely Kimpton Kimpton jsou velmi přátelské k domácím mazlíčkům bez jakýchkoli vkladů nebo poplatků. Neexistuje žádný limit hmotnosti nebo velikosti a také neexistují žádná omezení, kolik domácích zvířat můžete přinést.

Red Roof Inn-Tento špičkový ekonomický klimatický řetězec má více než 580 míst po celé USA a další místa v Brazílii, Japonsku a Japonsku. Jsou povolena všechna domácí zvířata nad 80 liber. nebo méně.

Motel6 Motel 6 Hotels v USA jsou vynikající volbou pro cestovatele na silničních výletech. Mají po celé zemi přes 1 400 míst. Všechna domácí zvířata jsou vítána, ale pouze dva domácí zvířata jsou povolena za pokoj.

Máte potíže s objevováním hotelu, který je skvělý ve vaší oblasti? Airbnb.com je fantastická volba. Můžete procházet vlastnosti přátelské k PET s jednoduchou funkcí procházení. Při cestování na mezinárodní úrovni často využíváme Airbnb.

Tip: Zeptejte se těchto obav, než si rezervujete jakýkoli typ hotelu, abyste se ujistili, že máte příjemný pobyt.

5. Vezměte nosiče pro domácí zvířata

Pokud jde o nosiče domácích zvířat, existuje mnoho možností. Sport Sack K9 je batoh pro psy až 40 liber, které miluji. Využijte promo kód boogie k získání 10% slevu

Můžete jej přizpůsobit záplatami a je k dispozici v několika barvách. The Roodie je mikina poskytovatele domácího mazlíčka, která dokáže držet psy až 15 liber.

6. Respektujte lidi, které potkáte

Buďte upřímní k ostatním, bez ohledu na to, kam vezmete svého psa. Zatímco někteří lidé se věnují zvířatům, jiní se mohou bát malých štěňat. Buďte laskaví a pochopte omezení svého psa.

Mějte na paměti, že spojení lidí se psy se může mezi kulturami velmi lišit. V Guatemale jsme viděli více pouličních psů než domácích mazlíčků.

Mnoho lidí bylo překvapeno, když zjistilo, že psi mohou cestovat po letadlech. Ještě více jsou šokováni, když zjistí, že spí v našich postelích. Uvědomte si kulturní rozdíly a buďte citliví na hranice lidského kananu.

Vyjměte také s kýmkoli, kdo přistupuje k vašemu domácímu mazlíčku, pokud nejsou přátelští s jinými psy nebo lidmi.

Není vaším záměrem dát se do prostředí, kterému by se dalo zabránit, pokud jste poskytli varování. Psi jsou zvířata a jejich majitelé jsou za ně odpovědní.

7. Triple-Check Airline Pet Policy

Než letíme, zejména mezinárodně, zejména na mezinárodní úrovni. Pravidla i zásady se neustále mění.

Je důležité ověřit, že váš pes, stejně jako jste při letu povoleni. Když přivedu své psy na let, zkontroluji webovou stránku letecké společnosti, zavolám jim a také jim pošlu e -mailové potvrzení.

Existuje několik věcí, které mohou ovlivnit náklady na létání s vaším mazlíčkem. Ty závisí na letecké společnosti i na zemi, kde cestujete. Rovněž závisí na velikosti a také na rozmnožování vašeho domácího mazlíčka.

Máte také na výběr létat v kabině, nákladu nebo v zavazadlech. (Chcete objevit rozdíly mezi těmito třemi možnostmi?

American Airlines, Delta Airlines a Air France jsou některé z mých oblíbených leteckých společností přátelských k psům.

8. Země se liší

Existuje mnoho zemí, které mají různá pravidla pro umožnění vašeho štěně překročit hranice. Některé země potřebují pouze papírováníOčkování proti vzteklině, zatímco ostatní potřebují karanténu i poplatky. Rovněž můžete objevit seznam zakázaných plemen, které některé země neumožňují vstoupit.

Ostrovy, jako je Austrálie, Japonsko, Fidži a Island, jsou nejobtížnějšími zeměmi, které musí vstoupit. Pokud má váš pes pas EU, jsou země v Evropské unii nejjednodušší. .

Abyste zajistili splnění všech požadavků, je důležité důkladně prozkoumat pravidla cílové země.

9. Budové psů jsou důležití

Jak jsem již zmínil, psi jsou sociální zvířata. Když chodíte na procházky nebo trávíte čas v parku, spřátejte se s ostatními psy. Budete moci objevit o svých oblíbených místech, nejlepších restauracích přátelských k psům a také o důvěryhodných veterinářích.

Majitelé psů jsou pro své psy nejlepším zdrojem. Toto jsou nejlepší metody objevování regionálních čtvrtí psů na internetu i osobně:

Vezměte svého psa na procházku. Promluvte si s ostatními majiteli psů a zastavte se do zápachu o několik zadků. Mluvení s regionálními majiteli psů vám může poskytnout vnitřní kopeček v této oblasti a také nejlepší místa, která si můžete vzít vašeho psa.

Instagram – psi po celém světě mají své vlastní účty Instagramu. Chcete -li objevit vaši polohu, můžete procházet hashtagy jako #dogsof. Po celém světě je mnoho psů. Zašlete zprávu regionálním psům s žádostí o tipy.

Psí parky jsou fantastická místa pro interakci společensky i cvičení. Jsou typické ve velkých městech. Zeptejte se majitelů regionálních psů a lidí na internetu o informace o místech, kde může váš pes hrát v neoficiálních psích parcích.

Hledejte komunitu na internetu. Existuje mnoho skupin, které lze objevit na webu na základě faktorů, jako je plemeno, úroveň aktivity, umístění, velikost psa a dokonce i fyzický vzhled. Navrhuji procházet MeetUp.com i Facebook. Na internetových čtvrtích je mnoho, které nabízejí setkání a společenské akce pro vás i vašeho psa. Tato čtvrti jsou také fantastická místa, kde se kladou otázky.

Navštivte obchod s domácími mazlíčky. Regionální obchody pro domácí zvířata mohou být fantastickým zdrojem informací. Letáky jsou často publikovány v obchodech s domácími mazlíčky, aby propagovaly regionální služby pro psy nebo jiné informace pro vás a také vašeho čtyřnohého přítele.

10. Vezměte si náležitosti

Nechcete svého psa sbalit, ale potřebujete některé věci. Budete vyžadovat ID značky, vodítka, postroje a tašky na hovno. V situaci váš pes nemá poblíž obchod s domácími mazlíčky, ujistěte se, že přinášíte všechny potřeby. To je několik věcí, které byste měli vědět.

Tento kontrolní seznam obsahuje všechny věci, které budete potřebovat. Tento kontrolní seznam obsahuje:

Voda i krmivo pro psy

Skládací misky

Hračky

Postel

Blecha a také zaškrtnutí léku

Dokumenty pro cestování i lékařské záznamy

Ujistěte se, že váš pes má mikročip a také je aktualizován na všech základních očkováních.

11. Naučte způsoby svého psa

Je to skvělý koncept naučit vašeho psa několik základních příkazů, než se vzlétne. Bude snazší zvládnout psa na silnici objevením základních příkazů jako „Sit“ nebo „Zůstaňte“. Můžete nechat dobře vyškoleného psa v hotelu nebo pronájmu, abyste si mohli odpočinout, zatímco si užijete jídlo nebo jít do muzea.

Lidé budou mít více nakloněni k vašim požadavkům, pokud máte dobře chovaného psa. Nikdo si nepřeje být kolem psa, který štěká nebo je hrubý.

Můžete pracovat na poslušnosti vašeho psa a také na chování a zajistit, aby vždy postavili svou nejlepší nohu dopředu.

Licencovaný fitness instruktor vám může pomoci, pokud máte nějaké typy otázek. Rovněž můžete objevit mnoho z internetových zdrojů, abyste zajistili, že váš pes je dobře vyškolený a připraven na svět. Tipy pro trénink AllThingSpups jsou velmi doporučeny. Mají kanál YouTube i účet Instagram.

12. Uveďte „Ahoj!“

Pes je fantastická metoda, jak se usmát na něčí tvář. Váš pes by měl být zdvořilý vůči všem lidem, kteří na něm narazí. Je důležité ukázat vašemu psovi štědrost i empatii.

Přátelská výměna s pracovníkem letecké společnosti, která má rád psy, vedla k mému psovi a také jsem si na nedávný let dostal řadu. Vždy jste vítáni, abyste měli další prostor pro nohy nebo více místa na sedadle!

Úsměv, někteří přátelský žertování a moji přátelští psi mi umožnili získat bezplatné dárky a mnoho užitečných tipů.

Moje cesty s mým psem jsou fascinující a také lokalizované. Přinutí mě, abych viděl části mého cíle, neviděl bych, kdybych s nimi nebyl.

Moji psi mi pomohli uspokojit více lidí a vidět více míst. Rovněž mi také pomáhají online v tuto chvíli a také si to váží. Pes je nejlepší metoda, jak zažít novou oblast.

Jak cestujete se psem na velké vzdálenosti?

Nejbezpečnějším přístupem k cestování vašeho domácího mazlíčka je v poskytovateli, který byl připoután k usazení s bezpečnostním pásem nebo jinou kotvou. Udělejte konkrétního poskytovatele, je pro vaše D velký adekvátníOG postavit se, točit se kolem a lehnout si. Můžete také používat bezpečnostní pás pro domácí mazlíčky, ale nebyly zřízeny tak, aby udržovaly zvířata během vozidla CRA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post