Doporučené Omega-3 a Omega-6 poměr pro zvířata

AddThis Sharing Buttonsshare to FacebookFacebookFaceBookshare k Twittertwittertwittershare na PinterestPinterestshare k moreaddthismore13

Mastné kyseliny jsou zvláštní druhy nenasycených tuků, které je běžně potřebné k zvířatům pro ideální zdraví a wellness, protože zvířata mohou vytvořit několik mastných kyselin, avšak ne všechny. Dvě primární třídy mastných kyselin jsou omega-3 mastné kyseliny a také mastné kyseliny omega-6. Rozdíl mezi omega-3 a omega-6 mastnými kyselinami je založen na molekulární struktuře. Výzkumná studie je nepřetržitá o tom, jaký vhodný poměr omega-3 k omega-6 by měl být spotřebován pro ideální výhody.

Současné návrhy pro zvířata naznačují, že se konzumuje poměr omega-6 k omega-3 zhruba 10: 1 až 5: 1. Protože mnoho krmiv pro domácí zvířata zahrnuje mnohem více omega-6 mastných kyselin než omega-3 mastné kyseliny, přidalo mnoho mastných kyselin omega-3, aby se tento rozdíl pokusilo. Vaření a zpracování mnoha průmyslových krmiv pro domácí zvířata však ničí několik obsahu mastných kyselin. Podobně v mnoha alergických i zánětlivých podmínkách těla může přidání doplňkových mastných kyselin pomoci při řízení/prevenci četných podmínek nemocí. Mezi příklady omega-3 mastných kyselin patří ALA, EPA a DHA. Příklady mastných kyselin omega-6 zahrnují LA, GLA, DGLA a kyselina arachidonová.

Oba druhy mastných kyselin mohou pomoci při četných onemocněních, ale suplementace mastných kyselin bohatých na omega-3 mastné kyseliny DHA, jakož i EPA, stejně jako Omega-6 mastné kyseliny GA, se zdá být nejúčinnější pro mnoho těchto podmínek nejúčinnější pro mnoho z těchto podmínek . Mezi různé nemoci, které tyto kyseliny, které potenciálně pomáhají, patří alergie, stejně jako autoimunitní podmínky, srdeční choroby, problémy s kloubem, nátěr a kožní problémy, ústřední úzkostné poruchy systému, kromě četných rakovin.

Existují různé značky doplňků mastných kyselin s různými množstvími vitamínů, minerálů a těchto mastných kyselin. Mezi vynikající produkty, které jsem využil, patří skandinávský přírodní pet omega-3 nebo velmi čistý doplněk Omega 3, kromě toho, že se jedná o dobře mastný doplněk kyselin. Navrhuje se, že u podmínek, jako je alergická onemocnění kůže, bude použita 2-3měsíční pokus s velkým doplňkem mastných kyselin, který je bohatý na EPA, DHA, GLA, vitamín E a/nebo Omega-6 mastné kyseliny LA. Doplňky mastných kyselin by měly být také opevněny také vitaminem E. Tento poměr mastných kyselin se bude lišit od produktu k produktu, takže pokud pokus s jedním doplňkem mastných kyselin nefunguje po dostatečném časovém období, může být užitečné vyzkoušet ještě jednu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post