Co se děje s mod con?

od Brittney Valle
1. listopadu 2019

Zdálo se, že modifikovaný kontinentální obložení (MC) vyšel z dřeva za posledních pár let, přesto to bylo už velmi dlouhou dobu. MC byl také známý jako historicky vhodný kontinentální (HCC). Ale proč to vidíme v konformačních výstavních prstencích a soutěžích o péči o péči mnohem častěji?

Flexibilita tohoto oříznutí umožňuje psům být zobrazen v konformaci nebo se používá pro soutěže o péči o péči, aniž by udržovali a udržovali jeho mnohem dramatičtější bratranec, kontinentální obložení. Toto oříznutí vám umožňuje předvést aktiva psa a stále jim umožňuje účastnit se výkonnostních událostí, jako je lov, potápění doků atd. S rostoucí popularitou obložení a virovou povahou sociálních médií, to netrvalo dlouho předtím, než naši klienti přinesou Na obrázku a začněte žádat, aby jejich pudlíci vypadali jako pudl. Ale možná je to zbožné přání!

Tento obraz bude následovat cestu Teddyho PET PAELLE na cestu z německého obložení k jeho novému stylu v MC s pokyny krok za krokem, jakož i doporučení, kde lze pěstovat mnohem více vlasů, aby se změnil celkový obrys obložení.

Obr. 1) To ukazuje Teddy po jeho koupeli, vyfukujte suché a chmýří. Jeho nohy, obličej a sanitární byly oholeny a jeho nehty byly na mleté. Teddy byl už nějakou dobu v oholené tváři a nohou, takže jeho kůže je pohodlná s kratší čepelí (byla použita #30). Vždy je nejlepší začít s delší čepelí a postupně pracovat na kratší čepel. Teddy má také neuvěřitelnou kozí, že jeho majitel požadoval, aby zůstal – je to jeho podpis pizazz.
Reklamy

Obr. 2) Začneme toto obložení holením vzoru. Diskutovali jsme o délce čepele pro obličej a nohy, ale protože Teddy byl už nějakou dobu v nůžkových nohou, rozhodl jsem se oholit nohy v čepeli #10. Jakmile byl na chvíli v tomto oříznutí a jeho kůže drží, odhodíme ji na čepel #30 nebo #40. Začněte holit se vzestupným pohybem z asi jednoho prstu nad hocks.

Obr. 3) Oholte horní část nohy ve směru z rump dopředu a ujistěte se, že zůstane hluboko pod ní, kde bude nutné spustit naše rozeta.

Obr. 4) Nastavte ocasní pás ocasu nahoru. Také identifikujete zadní umístění rozet s ocasem. Rosety by měly být mimo cestu ocasního oblaku. Mějte na paměti, protože Teddy přechází z německého lemování na tento mod con, jeho ocas bude muset pěstovat značné množství vlasů stále.

Obr. 5) Začněte holit vzor na předních nohách se stejnou čepelí, jakou jste použili na zadní noze. Změřte výšku náramku na zadní noze, abyste vám pomohli nastavit výšku náramku na přední noze.

Obr. 6) Protože Teddy je celkově delší než vysoký, oholil jsem celý svůj loket a trochu nad ním, abych mu pomohl vzhled mnohem více nohy. Na dobře vyvažovaném psa byste se mohli jen oholit do lokte.

Obr. 7) Pokračujte v holení vzoru na boku nalezením zadní části bundy. Rád začínám o prstu nebo dvou za posledním žebením, abych se mohl vydat na správné umístění bundy. Na vyváženém psovi to bude obvykle to poslední žebro.

Obr. 8) Vytvořte pás z jedné strany psího do druhé, abyste pomohli nastavit linii bundy až kolem.

Obr. 9) To je to, jak vypadá psí po oholení vzoru a předtím, než se nůž na přebytečný kabát.

Obr. 10) Začněte zkosením zadní části bundy až kolem psa. Vyčekejte všechny vlasy dolů a nůž to na holení na loktu. To také pomáhá zkosit bundu.

Obr. 11) Dokončete bundu tím, že vychvalujete podtržení ze zadní části bundy k loktu a zaokrouhlujte ji nahoru a dovnitř.

Obr. 12) Začněte nůžce rozepsat nejprve česáním všech vlasů zpět a nůzím je, další česání vlasů dopředu a nůžím je a potom česáte vlasy dolů a nutí je. To pomáhá snižovat přebytečný kabát a také vám pomůže dostat cestu do ideální velikosti a tvarové rozety. Považuji za nejjednodušší nutí „zaoblenou“ krabici na rozemetech a pak jemně kolem rohů. Tímto způsobem získáte vyvážené rozety, které nejsou příliš malé. Pamatujte, že je nejlepší opustit mnohem více vlasů a být schopen je vyladit, když odstoupíte od psího psího analýzy, než kdybyste neúmyslně vzali příliš mnoho!

Obr. 13) Dokončené rozety jsou vyvážené, zaoblené a zkosené od kratší na dně a plnější nahoře. Toto je detail, který se obvykle vynechá!

Zábavný fakt: Rosety jsou volitelné na upraveném kontinentu! Než se však oholíte z rostet svého soutěžního psa, ujistěte se, že psí má úžasnou horní linii a ocas, aby ji stáhl z „nahé“!

Obr. 14) Začněte náramky česáním vlasů dolů a nůžkou kolem nohy, aby se přebytečné vlasy odřízly. Jakmile je to dokončeno, vysáčte vlasy nahoru a nůž na nohu stejným způsobem. Pamatujte, že zadní náramky by mělybýt vyšší vzadu a úhel dolů k přední části. Přední náramky by měly být po celou dobu stejné výšky.

Obr. 15) Toto ukazuje hotový přední náramek vedle nedokončeného.

Obr. 16) Nvěte strany krku pevně. To pomáhá předvést délku krku, který má psí. Ponechání dalších vlasů zde zkracuje vzhled krku psa.

Obr. 17) Začněte nůžku horního uzlu ořezáváním přes oči.

Obr. 18) Nvění strany horního uzlu dovnitř. Toto je jeden z hlavních rozdílů mezi MOD CON a pravidelným nůžkovým horním uzlem a bohužel Teddy nemá dostatek vlasů, aby demonstroval správný horní uzel. Je nezbytné, aby se uši mísily s horním uzlem na mod con. Na nad ušima by nemělo být žádné zlom, jak je běžné na běžném nůžkovém topknotu. To by byla nesprávná interpretace tohoto oříznutí. Když Teddyovy uši nadále rostou z jeho německého lemování, budou se smíchat s topknotem a vytvoří nepřerušenou linii od horní části jeho topknotu ke dnu ucha.

Další skutečnost pro zábavu v mod con: můžete nutkat horní uzel jako normální, nebo ho sbalit s bublinou, stejně jako kontinentální obložení – což dává vašemu psímu požadovaný výraz!

Obr. 19) Nůžka v krku psa. Při nákupu, abyste získali dobrý přechod a ne přitahování krku nebo nechte příliš mnoho vlasů, aby vytvořili „hrb“, ujistěte se, že hlava psa je při přípravě této části nahoře a ve vhodné poloze. Opět smíchejte krk s horní linií přes čepele, a uvědomte si, že hlava a krk psa jsou při ořezávání ve správné poloze. Pokud tomu tak není, krk nebude mít správný tvar.

Opět je to obložení, které bude muset pěstovat nějaké vlasy a vyladit na tvaru bundy, ocasu a horních oblastí, ale učit se, kde nastavit čáry a výstupy a výstupy oříznutí, bude opravdu skvělý základ, který Můžete se stavět a vylepšit, jak se psí vrací zpět do vašeho obchodu.

Skvělým zdrojem pro tento obložení je skupina Facebook, Pudles in Modified Continental. K kritice je k dispozici spousta znalostí a informací, stejně jako odborníci.

Doufám, že všichni máte klienty, kteří přinášejí své psy a žádají, aby byli „pudlí“ a že se dostanete k výzvě! ✂

Celkový

58

Akcie

58

0

0

0

0

Reklamy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post