Připomenutí krmiva pro domácí mazlíčky: Bravo! Raw Frozen Foods

AddThis Sharing Buttonsshare to FacebookFacebookFaceBookshare na Twittertwittertwittershare to pinterestpinterestPintestshare to moreaddthismore3

Bravo! vydala dobrovolné stažení tří ze svých syrových zmrazených potravin pro psy a kočky kvůli potenciální kontaminaci salmonelou. Podle společnosti: „… produkty zapojené do tohoto stažení byly testovány negativní na patogeny nezávislou třetí stranou před odesláním, ale byly spuštěny ve stejný nebo další den produktu, který byl pozitivně testován na Salmonella.“ Produkty zapojené do stažení jsou:

Položka č. 21-405-5 lb Chub (trubice) Bravo! Barevné vyvážení zmrazené syrové stravy s datem „Nejlépe používané“ 3-6-15 nebo 3-12-15.

Položka č. 21-102-2 lb. Chub (trubice) Bravo! Kuřecí směs zmrazená syrová strava s datem „Nejlépe používaný“ 3-21-15.

Položka č. 51-508-5 lb. taška Bravo! Hovězí míchání hamburgerů s datem „nejlépe používané“ 3-21-15 nebo 3-22-15.

Žádné další produkty ani velikosti nejsou zapojeny do stažení a dosud nebyly hlášeny žádné nemoci související s Salmonella u lidí nebo domácích zvířat spojených s staženými výrobky. Postižený produkt by však neměl být přiváděn pro domácí zvířata. Pokud máte nějaké neotevřené balíčky, bezpečně je zlikvidujte nebo je vraťte na místo nákupu za plnou náhradu. Otevřené balíčky by měly být také bezpečně zlikvidovány (v nádobě, ke které mazlíčci nemohou získat), a poté kontaktovat místo nákupu za vrácení peněz.

Více informací o stažení na Bravo najdete! Web, nebo jim zavolejte na číslo 866-922-9222 Po-Pá, 9:00 do 17:00 ET.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post