Sladký 3letý pes Charlie Brown hledá milující domácnost

Úžasný 3letý pes Charlie Brown hledá milující rodinu

Naposledy aktualizováno 29. prosince 2017 pomocí Puppy Leaks 3 komentáře
Sladký 3letý pes Charlie Brown hledá milující rodinu

X

Domácí mazlíčci

0 sekund 34 sekund

Žít
00:00
00:34
00:34

Charlie Brown je 3letý mix 47 liber, který hledá milující rodinu klientů. Byl objeven jako bludný a také se začíná zahřívat stejně jako personál útulku v prakticky domácí záchranné lize zvířat v Southfieldu v Michiganu. Stále překonává několik svých problémů s obavami a chtěl by objevit klidný i mírumilovný dům, který by pomohl rozvinout jeho důvěru.

Dobře chodí na vodítku a také si užívá škrábání ze známých tváří. Kvůli jeho nejistotě trvá trochu času na zahřátí stejně jako noví lidé. Udělal by se dobře v domě se starší, pozitivní psí, aby mu ukázal lana. Všechno je připraven na svůj nový trvale domov.

Jeho stránku Petfinder můžete zkontrolovat nebo vyplnit přijetí přihlášky v prakticky domově.

Charlie Brown oteplování stejně jako personál přístřeší

Prakticky z domova:

Ahoj … jmenuji se Charlie Brown. Jsem 3letý, 47 liber mužský mix Malinois/Catahoula, stejně jako bych opravdu chtěl mít svůj vlastní dům. Byl jsem zjištěn, že jsem se snažil přesvědčit ještě jeden pes, aby se mnou sdílel svůj psí domov. Venku bylo tak chladno, protože jsem si jen přál pěkné a teplé místo k odpočinku. Druhý pžín se opravdu nechtěl podělit, stejně jako jsem skončil tím, že jsem se mi všechny seškrábal nosem a snažil se zachytit dovnitř. Naštěstí jsem byl nalezen a také vybrán dobrým gentlemanem a také prakticky domovem, kde jsem dostal svůj vlastní bitový prostor s postelí i teplými přikrývkami. Je to docela dobré, ale já se velmi bojím. Skutečně se na lidi opravdu nepočítám; Rychlé pohyby mě děsí, stejně jako já se krčí. Napjatím, kdykoli jsem se dotkl, a pokud je to šance, schovávám se v jakékoli malé, temné oblasti, kterou mohu najít. Můžete mi dělat téměř cokoli, stejně jako já nebudu mít námitku.

I když jsem vyděšený, začínám se potěšit v kopcích uší a přijedu, když se zeptám. Dokonce jsem vrhl ocas, pokud se někdo známý přístup, a také se převrátí na záda pro bříško, pokud budu stejně nadšený! Když jsem žil na ulicích, musel jsem se uklidit, abych přežil, takže mám špatnou praxi „surfování“. Měl bych být v pořádku, když si uvědomím, že už nemusím uklidit. Líbí se mi hračky hádanek s pochoutky uvnitř, ale ještě raději nechápu jiné druhy hraček. Také mohu vylézt na váš typický plot řetězu a také vyžadovat vyšší ploty, ploty na soukromí nebo dohled venku. Věřím, že když jsem podzim jako u nové rodiny, nebudu mít problém zůstat doma. Lidé právě tady uvádějí, že rozvoj rychleji a že jednoho dne udělám někoho fantastického kamaráda. Snažím se své nejtěžší, opravdu to dělám! Chodím velmi dobře na vodítku a také jsem docela skvělý, když udržujte svou oblast v čistotě.

Ožívám kolem ostatních psů a také bych s největší pravděpodobností udělal nejlepší v domě s klidnějším, mnohem pozitivnějším psího sourozencem, aby mi ukázal lana. Nezohlednil jsem mnoho zájmu o kočičky, i když to může být, protože jsem teď tak vyděšený. Lidé tady uvádějí, že bych s kočkami s největší pravděpodobností udělal v pohodě, pokud jsem měl vhodný úvod. Malé děti by mě pravděpodobně jen vyděsily, takže bych udělal nejlepší v domě pouze pro dospělé nebo v domě s klidnějšími, staršími dětmi. Ať tak či onak, moje budoucí domácnost bude vyžadovat, aby se mnou byla extrémně klientka; Budu vyžadovat získat určitou důvěru a může vyžadovat nějakou pomoc při překonání mého strachu. S trochou trpělivosti i s celou velkou láskou jsem si jistý, že rychle rozkvedu do vašeho nového nejlepšího přítele! Pokud to ve svém srdci můžete objevit, abyste poskytli vyděšeného bitů, jako jsem já, možnost štěstí, vyplňte prosím aplikaci a také sestoupíte, aby mě uspokojila prakticky doma. Byl jsem vykastrovaný a také jsem přinesl až na své očkování, takže jsem teď připraven jít do domu!

Blog Hopel v úterním ocasu drží psi n pawz i mluvící psi. Tento hop obsahuje přístřeší zvířata, která hledají trvale domy.

Doporučené čtení:

Král Richard – adoptivní německý ovčák – přijat

Vévoda Min Pin – 12letý min Pin – přijat

Sweet Jeremiah prostě potřebuje druhou možnost – přijat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post