Ceny zjednodušené

od Khris Berry
28. února 2020
Jedním z nejtypičtějších obav, které se zabývá jakýmkoli typem groomeru, společnosti pro péči o péči nebo domácí zvířata, je přesně to, jak stát vaše služby. Odpovědi však často rozmanité od složitých vzorců až po nerozdělené strategie v závislosti na vaší společnosti a na finanční zázemí.

Pokud prodáváte produkt nebo dobrý, existují maloobchodní vzorce, které můžete dodržovat, což zaručí vhodné ceny, a tak i vhodný zisk. Jak přesně však začnete identifikovat náklady na své služby? Jak přesně správně chytíte své dovednosti, zkušenosti, služby a čas do tohoto nepolapitelného konečného čísla, které telefonní hovor „Cena“?

Jak mnoho z vás, které si to přečetlo, se nazývalo další obchody s péči ve vaší oblasti, když jste identifikovali své vlastní ceny služeb? Chyba v této technice spočívá v pravdě, že ne každá společnost má přesně stejné náklady nebo režii; Jen proto, že jedna cena funguje pro rohový obchod, neznamená přesně stejné náklady pro druhý rohový obchod.

Bohužel, mnoho žeoherců je zpochybňováno, pokud jde o stanovení vhodných cenových strategií. Skvělá struktura nákladů umožní vaší společnosti nejen prosperovat, ale také nabízí prostor pro hospodářský růst. To je elegantní způsob, jak uvádět, že mnoho žeorů se objevuje v okurce, když jejich ceny neroste s jejich obchodem. Jsou řešeny s pobouřením a také od svých klientů, když přijímají zvýšení nákladů, a také se snaží objevit marže, aby kromě výplaty pracovníků i výhody zvýšily své vlastní mzdy. Jak přesně tedy můžete vytvořit cenovou techniku, která roste s vaší společností a zároveň vám umožňuje moci upravit vaše ceny jako vaše úpravy nákladů v průběhu času?

Podívejme se na typickou situaci, s níž se groomeři často setkávají, když se týká stagnující ceny a strategii vadných nákladů.
Reklamy

Darcy začala pečující o několik let zpět a také založila své ceny na svém nejbližším konkurentovi v té době; Účtovali 45 dolarů na ošetření Shih Tzu, takže účtovala 46 dolarů za ženicha přesně stejného psa. Zvládala se relativně dobře, stejně jako předtím, než tomu pochopila, měla skóre klientů Shih Tzu běžně do svého obchodu (stejně jako řada dalších plemen).

Postupem času se její náklady na společnost zvýšily; Šampony, které využila, skončila mnohem dražší, musela vyměnit svůj stůl i sušičku, stejně jako nájemné, služby, pojistné krytí i daně se každoročně zvyšovaly. Zavedla malou nákladnou nákladům, aby se pokusila zvládnout rostoucí náklady, ale její klienti se však tlačili zpět (tvrdě). Ve skutečnosti několik zbývajících i objevených dalších ženců.

Po dalším roce Darcy zjistil, že zvýšení nákladů nestačilo k zastavení rostoucího přílivu nákladů, s nimiž se ve svém podnikání vypořádala. Zdálo se však, že pracovala tvrději než kdy jindy. Nepříznivá reakce jejích klientů během posledního nákladů však způsobila, že se zdráhala zvýšit náklady znovu.

Co by měl dělat Darcy? Proč měl Darcy těžké držet krok?

Groomeři jako Darcy často hledají dialog pro přesně to, jak a kdy provést zvýšení nákladů, když ve skutečnosti skutečná reakce, kterou by měli hledat, je přesně to, jak vytvořit nákladovou techniku, která odpovídá inflaci, také vylepšené náklady na život také jako rostoucí výdaje.

Kde tedy začnete zavádět cenovou techniku, která to provede testem času?

Jedinou nenahraditelnou komoditou ve vaší společnosti jste vy – a váš čas. Přestože využíváte vodu, elektrický, šampon a celou řadu dalších produktů, které s nimi mají náklady, váš čas je nejdůležitější komoditou, kterou prodáváte jako groomer.

Každý groomer může spravedlivě i bezpečně obsluhovat omezený počet psů každý den; Každý, stejně jako každý z nás, je časem omezen. Na základě této reality navrhuji, abyste vytvořili strukturu cen, která je vyvinuta v době potřebné k celkovému počtu nabízených služeb.

Chcete -li vytvořit techniku nákladů založenou na čase, vyžadujete dodržování několika snadných parametrů.

Měli byste pochopit náklady na provozování vaší firmy; Každý měsíc, týden, den i hodinu mají s ním spojeny náklady. Snadno, pokud sčítáte všechny náklady, s nimiž se můžete očekávat, plus svůj zisk, a také rozdělit počet hodin, které můžete opravdu pracovat každý den, identifikujete svou hodinovou sazbu.

Zde je příklad: Groomer A má pravidelné náklady 1200 USD (to zahrnuje cokoli od pronájmu po vodu až po papírové spolky). Touží přinést House příjmy ve výši 600 $. Proto musí Groomer A vydělat (hrubý) 1800 $/týden. Groomer a díla 8 hodin denně/5 dní v týdnu; Je však opravdu jen pečující psy po dobu asi 6 hodin každý den, zatímco pobyt 2 hodinynull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post