Přijměte Shifu The Beautiful Young Shepherd Mix – adoptovaný!

Přijměte shifu The Beautiful Young Shepherd Mix – Adopted!

Naposledy aktualizováno 29. prosince 2017 pomocí Puppy Leaks 4 komentáře
O pastýřských směsích je něco fantastického, i když bych mohl být trochu zkreslený. Tato krásná mladá dívka vytvoří fantastického společníka pro aktivní rodinu. Vyjděte do Oakland County Pet Asdoption Center a setkejte se dnes.

X

Aktualizace 08/14/15 – Byl přijat Shifu?

Shifu se usmívá se svým novým domovem Forever.

Krásný mix mladých pastýřů
Shifu je krásný dvouletý mix Shepherd/Border Collie. Je energická, chytrá a je připravena najít ji navždy doma. Dělá dobře s ostatními psy a staršími dětmi, ale nebyla testována s kočkami. Nedávno byla léčena pro červ srdce; Má čistý zdravotní účet, ale bude muset pokračovat ve svém režimu omezeného cvičení ještě několik měsíců.

Udělala by se dobře v domě, kde je někdo ochoten s ní pracovat na tréninku. Je pozorná a dychtivá potěšit, jen čeká na toho zvláštního někoho, aby jí dal šanci. Pro aktivní rodinu by udělala úžasného společníka. Vyjděte do Oakland County Pet Asdoption Center a setkejte se dnes.

Z útulku:

Ahoj, jmenuji se Shifu a je mi 2 roky. Mám hodně energie a čekám na svůj dokonalý domov. Byl jsem léčen pro červy srdce, ale teď jsem lepší! Ale to znamená, že jsem na omezeném cvičení, což znamená, že mohu chodit jen na krátké procházky a žádné psí parky na chvíli. Jsem skvělý pes, který může potřebovat nějaký trénink, ale jen mi dejte čas. Prosím, pojďte dolů a zkontrolujte mě.

Centrum pro adopci zvířat v okrese Oakland County
Umístění a kontaktní informace:
1700 Brown Rd Auburn Hills Mi 48326
Telefon: 248-391-4100
E -mail: petadoption@oakgov.com

Hodiny operace:
Pondělí a pátek 10:00 – 18:00
Úterý do čtvrtka 10:00 – 17:00
*Sobota 10:00 – 16:00.
*(S výjimkou určitých svátků a událostí)

Úterní blog ocasu je hostován Talking Dogs and Dogs n Pawz. Každé úterý tento hop obsahuje fantastická přístřeší zvířata, která potřebují navždy domov. Nezapomeňte navštívit další příspěvky a sdílet své příběhy, aby pomohli šířit slovo o těchto zasloužených mazlíčcích, kteří hledají rodinu, aby zavolali svou vlastní.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post