Živý život s myšlením laboratoře – předpis pro mnohem lepší zdraví a wellness

AddThis Sharing ButtonsShare na FacebookfaceBookfaceBookshare na Twittertwittertwittershare na PinterestPinterestshare to Moreaddthismore8

Nemůžete se podívat na labradorský retrívr – vrtí se, vypořádat se s usmívajícími se, prasknutí s nadšením – a také okamžitě neuznávat zdravý pozitivní přístup. V mé knize The Power of Lagging Tails, přeživší rakovina Dave sdílí lekci, kterou objevil od svých dvou labradorských retrívrů o zdravém životě – online život s myšlením laboratoře:

“Můžete si sednout i na všechno, co se pokazí, nebo se můžete dívat na svět jako laboratoř – jako by právě byl vyroben a vyroben právě pro vaše pobavení.” Když se takto podíváte na život, neexistuje žádný prostor pro hněv. Zhoršení je minimalizováno na to, co musí být – řešení problémů okamžiku, nikoliv starosti o to, co pro vás život má šest měsíců nebo rok nebo pět let. Z mých laboratoří jsem zjistil, že dělám to nejlepší, co umím, abych viděl velkého ve všech lidech i ve všech událostech a také si vychutnal každý okamžik života. Mám své úžasné psy – mám fantastický život – a opravdu to není mnohem lepší než to! “ – Výňatek z síly vrtícího ocasu

Lékaři nyní užívají lekci z pozitivního myšlení laboratoře a zkoumají dopady na zdraví a wellness pozitivního přístupu. Tento měsíc byly propuštěny dvě nové studie hodnotící dopady pozitivního věření ve zdraví a wellness i postižení:

Podrobné vyhodnocení řady studií ověřených údajů z dřívější výzkumné studie provedené na University of Pittsburgh má rád myšlení se zdravím srdce. Autoři zabalili, že optimismus a pozitivní myšlení byly trvale spojeny s minimalizovaným nebezpečím pro srdeční choroby. V jedné studii byli optimisté o 30 procent méně pravděpodobné, že zemřou na srdeční onemocnění a o 14 procent méně pravděpodobné, že zemřou na jakýkoli typ stavu.

Jedna další výzkumná studie z časopisu Artritis Care & Research Studie monitorovala jedince s artritidou kolena. Mezi více než 1000 lidí zahrnovalo pozitivní myšlení spojeno s minimalizovanou bolestí kolene a postižením souvisejícím s artritidou. I po opravě závažnosti bolesti byli jednotlivci s pozitivním přístupem podstatně méně zdravotně postižení než jejich nepříznivé protějšky myšlení a každý den chodili mnohem více než 700 kroků.

Blížící se každý den s pozitivním přístupem nezpůsobí, že vaše zdraví a wellness problémy zmizí. Mohou však učinit účinek těchto podmínek méně a minimalizovat vaše nebezpečí pro navázání dalších problémů. Udržování laboratorního myšlení nenapravilo rakovinu v mém kamarádovi Daveovi, ale když ho uspokojíte i jeho bujné laboratoře, všechny usmívající se ucho na ucho, chápete, že objevuje to nejlepší v každém dni a žije životem, který je jako jako jako jako jako jako jako jako jako jako jako jako jako jako jako v životě, který je jako jako život, který je stejně plné i zdravé, jak je to možné. Vezměte si lekci z další laboratoře, kterou vidíte – poskytuje vám předpis pro zdravý a potěšený život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post