Chuckit! Hračka pro psy Ultra Rubber Sphere v prodeji v Chewy

Objednejte Chuckit! Ultra gumová koule tvrdá psí hračka malá, 2 balení od Chewy při 71 % slevu a také být připraven na vnější hru. Sněží ve většině země, ale když jste oblastí zeleně, budete připraveni se dostat ven se svým malým štěněm na nějaké super zábavné cvičení.

Ceník:

13,99 $

Cena:

4,12 $ free 1-3 Dayshipping přes 49 $

Ušetříš:

9,87 $ (71%)

Proč se nám tento produkt líbí? Vzhledem k tomu, že vám poskytuje i vaše malé hodiny cvičení a také drží mnoho dalších sezení na přehrávání! Tvrdá skákací koule stále pokračují dlouho poté, co byly odhozeny z odpalovacího zařízení nebo vyhodily. Přírodní kaučuk je snadno otřen a vznáší se na vodě.

Stejně jako Chuck-It! Protože se jedná o špičkovou hračku, která je obzvláště navržena pro hru načtení. Jasně oranžové koule poskytují fantastickou expozici a také se mohou skrývat. A pokud je pro hraní vody dostatečně teplé, lze ve vodě při plavání využít vysoké skákací koule.
Všechny sféry jsou kompatibilní s Chuckit! Spheovy odpalovače.
Hraní doba i cvičení se svým štěňátkem je důležité – dokonce i za chladného počasí. A kdo nemá rád fantastický obchod. Nezapomeňte tedy zkontrolovat Chuckit! Ultra gumová koule tvrdá psí hračka, malá, 2 balení.

UPOZORNĚNÍ: Každý pes hraje jiným způsobem a protože ne všechny hračky jsou vyráběny rovnocenné, je vždy nejlepší sledovat své štěně v situaci. Hra pod dohledem pomůže Toys vydržet déle a nejvýznamněji udržovat váš PAL v bezpečí. Žádná psí hračka není skutečně nezničitelná, takže vždy eliminujte hračku z hraní, pokud se kousky začnou proniknout.

Pro ještě jeden Chuckit! Hračka z Chewy zkontrolujte zde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post