Recenze: Omlouvám se, zlato, ale zvířátka jsou na prvním místě

Tento příspěvek obsahuje přidružené odkazy*

Dobře, fess Up: Kolik z vás má název této knihy Ring True? Omlouvám se, zlato, ale zvířátka jsou první, je třetí splátka Kelly Meister–THETTER v její sérii Memoir Animal Tematie. Kniha obsahuje Kellyho dobrodružství s kachnami, koňmi, psy a nebojte se Allegra, v knize jsou také kočky.

Autorka strávila většinu svého života ve tmě po zneužívání dětství a výsledná deprese ji vedla k tomu, aby se často izolovala od ostatních lidí. Zvířata se ukázala jako její spása: trávení času kolem zvířat a pomáháním jim přispěla k uzdravení starých dětských ran.

V první části této knihy sdílí Meister-itter příběh kočky, která ji přivedla po záchranné silnici. Péče o zoufale nemocnou kočku ji přivedlo tváří v tvář všemu, co s tím přichází: vícenásobné, časově náročné denní ošetření, časté návštěvy veterináře a nakonec se pustila a naučila se žít se ztrátou.

Druhá část obsahuje ochrannou známku Meister–itter: upřímné příběhy triumfu a tragédie. Kniha vás bude usmívat a roztrhat, často ve stejné kapitole. Není divu, že příběh o Macavity, kočce, která to všechno začala, se mnou nejvíce rezonoval.

Pokud jste si užili předchozí knihy Kelly, budete tuto knihu milovat a pokud jste v Kelly nováčkem, je to skvělý začátek dozvědět se více o tomto dokonalém milovníkovi zvířat a jejích zvířatech.

Omlouvám se, zlato, ale zvířátka jsou na prvním místě k dispozici od Amazonu.

*Zveřejnění FTC: Conscious Cat je účastníkem programu Amazon Services LLC Associates Program, affiliate reklamní program navržený tak, aby poskytoval prostředky pro weby pro vydělávání reklamních poplatků reklamou a odkazem na produkty na Amazonu. To znamená, že pokud se rozhodnete zakoupit prostřednictvím některého z našich odkazů, dostaneme malou provizi. Tuto knihu jsem obdržel od autora. Přijetí kopie bezplatného neovlivnilo mou recenzi. Všechny recenze na vědomou kočku budou vždy odrážet můj upřímný názor, nebo, jak to může být, Allegra a Rubyho čestný názor.

Ingrid King

Mohlo by se Vám také líbit:
Recenze: Bez ohledu na to: péče o zvířátka skrz peklo nebo vysokou vodu

Recenze: Žádná lepší lék od Kelly Meister–itter

Recenze: Crazy Critter Lady od Kelly Meister

«Hádanky na mokré potraviny pro kočky
Vítěz certifikátu dárkového certifikátu pro zvířete »

1 Komentář k recenzi: Omlouvám se, zlato, ale zvířátka jsou první

Janine říká:

21. dubna 2017 v 7:58

Citters jsou také na prvním místě v mém životě

Odpověď

Zanechte odpověď Zrušit odpověď
Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *
Komentář *
Název *

E-mailem *

Ponecháním komentáře souhlasíte se sbírkou vašich dat podle tohoto webu podle našeho
Zásady ochrany osobních údajů.
*

Informujte mě o následných komentářích prostřednictvím e-mailu. Můžete se také přihlásit k odběru bez komentování.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post