Leova bitva o Bath

AddThis Sharing ButtonsShare to FacebookFacebookFaceBookshare na Twittertwittertwittershare na pinterestpinterestPintestshare to moreaddthismore2

Leo nenávidí koupele. Nedělám si legraci. Leo, (předpokládaný) vodní pes, nenávidí koupele, bazény a oceán. Miluje však stát v přívalovém lijáku Floridského deště. Myslím, že mu to pomůže přemýšlet o tom, kde chce dále čůrat. Každopádně, dostat Leo do vany není příliš obtížné. Udržet ho ve vaně je skutečným problémem, který z něj dělá práci dvou osob-zejména s tím, jak roste silnější a těžší. Nejpodivnější část je, že bude bojovat, aby se dostal do sprchy, když je v něm jeden z nás. Pokusil by se vyskočit, kdybych ho pustil? Nejsem si jistý, ale nejsem připraven to najít.

Snažíme se nedávat Leo koupele příliš obvykle, protože jsem četl, že příliš spousta koupelen snižuje kabát přírodních olejů a nepořádek s rovnováhou pH kůže. Také se příliš často neznečistí. Obvykle, pokud na něj dostane nějakou špínu nebo něco jiného, ​​všimnu si čistého otěrky.

Když se to týká skutečné koupele, bitva Leo sestává z téměř úspěšných pokusů o útěk a silným koktejlem, které končí s námi i okolí namočenou. Stále si nejsem jistý, jestli musím získat poncho na čas na koupel nebo jen nosit svůj plavky. Když sedí klidně, Leo se na nás zírá s nejzraženějším pohledem na jeho tvář, mnohem víc, než kdybych falešný hodil míč nebo když seděl na chladné stole v kanceláři veterináře!

Jakmile je čas na koupel a já jsem ho ukončil ručník, Leo se přesune do overdrive a šíleně se tře na koberec. Je to pak, že vím, že jsem odpuštěn a jsem zpět k tomu, abych měl na ruce potěšené štěně.

Behaviordogs pes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post