Sweet Jeremiah prostě potřebuje druhou možnost – přijat!

Úžasný Jeremiah prostě potřebuje druhou možnost – přijat!

Naposledy aktualizováno 29. prosince 2017 společností Puppy Leaks 2 komentáře
Co je to o plachém psech, kteří se ke mně vždy dostanou? Cítím tak silné spojení s těmito kluky – těmi, kteří se dostanou, ty, kteří mají tendenci být neviditelní a mísí se do pozadí.

X

Domácí mazlíčci

0 sekund 34 sekund

Žít
00:00
00:34
00:34

Aktualizace 10/03/15 – Jeremiah byl dnes odpoledne přijat! ?

Jeremiah dostane svou druhou možnost?

Jeden pohled na Jeremiáše, jak jsem pochopil – ten chlap je zvláštní. Klidné, rezervované a také vyděšené – cokoli bych byl, kdybych byl v jeho situaci. Být opuštěn jedinou domácností, které rozumíte, a také se objevovat v nové hlasité a chaotické atmosféře s naprostým cizími lidmi. Je to docela děsivé a zastrašující, stejně jako Bohužel Jeremiahova plachátko je to, co ho dělá tak jednoduchým.

Na rozdíl od mnoha jiných psů v chovatelské stanici Jeremiáše se nezúčastnil jako šťastný šťastný člověk k potenciálním adoptivním adoptivním. Na konci chovatelské stanice neexistuje, aby pozdravil každého nového člověka s ocasem, je velmi rezervovaný a vyděšený ve své chovatelské stanici.

Psi jako Jeremiah procházejí každý den, stejně jako většina z nich nakonec žije v útulku po několik měsíců, jen čeká. Čekání na toho zvláštního někoho, kdo vidí jejich skutečný potenciál. Jeremiah byl milující, oddaný i zábavný domácí pes a také s trochou trpělivosti bude znovu.

Z K9 Stray Rescue League:

Jsem čtyřletý chlapec Aussie. Vyhodnotím asi 60 liber. V prostředí chovatelské stanice se mi nedaří. Jsem nesmírně nešťastný a zdá se, že jsem truchlící. Jsem nízký klíč v energetickém oddělení, ale to může modifikovat, když mám novou domácnost, která nahradí vše, co jsem ztratil. Mám na co říci milion věcí, ale chci jen milující domov.

Sladká Jeremiáš potřebuje druhou šanci. Vyjděte a uspokojte ho – je pomalý, aby se zahřál, ale když to udělá, budete mít na celý život oddaného kamaráda.

Můžete pomoci sdílení; Pojďme objevit toho chlapa milující dům, který si zaslouží.

O K9 Stray Rescue League
K9 Stray Rescue League je skupina záchrany bez příjmů, která byla založena v roce 1990, která zachraňuje psy před regionálními útulky. Všichni jejich psi jsou stejně jako datum lékařských, včetně spayed nebo vykastrovaných.

Kromě adopce zvířat v požadavku poskytli v průběhu let mnoho psů vůdcem psům pro slepé a americké zvyky.

Všichni jejich psi chodí s temperamentovými testy, aby se zajistilo, že skončí ve správném domově. Každý víkend pořádají adopční akce a mají zařízení nalezené v Oxfordu v Michiganu. Zkontrolujte své webové stránky pro více.

Blog PAWS slaví během října přijetí měsíce pro domácí mazlíčky. Na tento speciální blogový hop se můžete připojit kdykoli tento měsíc sdílením zvířete v nouzi. Společně můžeme změnit, společně můžeme pomoci těmto lidem získat druhou možnost, kterou si zaslouží.

Doporučené čtení:

Michiganský trh pořádá každou sobotu adopce zvířat

Sweet Shattle Dog objevil její trvale dům – adoptovaný

Pes v útulku se také vyděsil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post