Pět obav o Barbaru z blogu K9s nad kávou

„5 Pojmena pátku“ je nová funkce na tom Mutt, kde rozhovor s lidmi, kteří pracují se psy.

Dnes máme řeky Barbara z K9s nad kávou, psí blog o syrovém jídle, receptech, cvičení a dalším. Rovněž se skládá o syrové psí jídlo rutinně právě tady na tom Mutt!

Barbara má svou vlastní psí chůzi a společnost pro domácí mazlíčky v Severní Karolíně a krmí její dva boxery smíchají syrovou stravu.

Skládala ebook s názvem „20 syrových jídel pro psy“. Je to fantastický zdroj pro recepty na syrové psí potraviny a také objevující přesně to, jak nakrmit domácí surovou stravu.

Tady bylo mých 5 obav pro Barbaru:

To Mutt: Jaké je nejhorší pokyny pro surové krmení, které jste slyšeli?

Barbara Rivers: To způsobí, že lidská domácnost je nemocná. Opravdu to není jiné jednat se syrovým masem pro přípravu na pejsek, než se jedná o syrové maso pro moje vlastní jídla.

Dokud bude praktikována typická hygiena smyslu, nikdo by neměl onemocnit. Laundry si rukama s horkou, mýdlovou vodou nejlépe po vypořádání se se syrovou jídlem štěňat a prádlem po povrchu pultu kuchyně, na kterém byla příprava jídla provedena.

TM: Co je nejpodivnější věc, se kterou jste se kdy setkali na psí procházce?

Barbara: To by byl nákupní vozík uprostřed procházky s naší venkovskou čtvrtí. Samozřejmě jsme vyfotili obrázek a publikovali jej na sociální síti?

TM: Co děláte, z čeho jste mnozí šťastní?

Barbara: Toto je pouze nepřímo asociované psí – finančně objevuji na vlastních nohou. Zahrnuje to však práci na trhu s domácími mazlíčky – provozováním své vlastní společnosti pro chůzi/sezení pro domácí zvířata a také tím, že začíná pracovat na částečný úvazek v domácím letovisku.

TM: Spí vaši psi v posteli?

Barbara: You Betcha!

Budu však tvrdit, že jsem byl nesmírně přísný, když štěňata nespala na posteli po dobu prvních 4 let jejich života. Spali v mé ložnici, avšak na svých vlastních pejlických postelích vedle mé postele.

Poté, co jsem měl v mém vztahu nějaké potíže, byla štěňata povolena na mé posteli, kterou jsem zjistil, že je stejně jako stále, velmi uklidňující.

Spí na psí přikrývce, která se umývá, když týden.

TM: Existuje něco, co chcete uvést čtenářům toho Mutta?

Barbara: Neustále jste neuvěřitelným publikem! Vždy je inspirativní prohlédnout se s četnými komentáři, které Lindsayovy zprávy získají od vás všech.

Děkuji, Barbaro!
Pokud máte nějaké obavy ohledně Barbara o krmení syrového psího jídla nebo na podnikatelství pro domácí zvířata, nechte je v komentářích níže!

Pro mnohem více od Barbary a K9s nad kávou:

Blog: k9sovercoffee.com

Ebook: 20 syrových jídel pro psy

Facebook: K9sovercoffee

Instagram: K9sovercoffee

Twitter: K9sovercoffee

YouTube: K9s přes kávu

Pokud byste vy nebo někdo, koho rozumíte, byste chtěli být uvedeni v budoucím rozhovoru „5 Pojme se“, pošlete e -mail na lindsay@thatmutt.com

Související příspěvky:

5 znepokojení s Kimberly před udržením ocasu vrtí

5 obav z průvodce zvednutého štěně

Primal Patties RAW Pýcha Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post