Událost adopce štěňat

Tento příspěvek může zahrnovat přidružené odkazy. Můžeme vydělávat peníze nebo výrobky od společností diskutovaných v tomto příspěvku.
Oznámení je trochu pozdě, ale chtěl jsem zmínit, že mazlivé špičáky mají adopci štěňat v sobotu 1. srpna v Puppies a Guppies v Tustinu v Kalifornii.
Zde jsou podrobnosti:
Přijetí štěňat
Co: Štěňata n guppies a mazlivé adopce štěňat
Kdy: 1. srpna 2009, 11:00 – 15:00
Kde: Puppies n Guppies 13011 Newport Ave. Tustin, CA 92780
Nejsem si jistý, jestli se zastavíme nebo ne, ale pokud jste pravidelným čtenářem tohoto blogu, budete vědět, že jsme se v minulosti dobrovolně účastnili jako promáhací špičáky. Jsme velcí fanoušci mazlivých špičáků a pokud máte zájem o přijetí štěně, velmi je doporučujeme.

Co o tobě? Máte zájem o přijetí štěně? Pokud máte zájem o pomoc při podpoře štěňat, pak kontaktujte mazlivé špičáky prostřednictvím jejich stránek na.
Nejlepší tipy pro naše štěňata
Nejlepší hračka štěňat Líbí se nám: Calmeroos Puppy Toy W/ Heartbeat a Heat Pack – ideální pro nová štěňata. pomáhá zmírnit úzkost v jejich novém domově.
Nejlepší psí žvýkání Líbí se nám: Bones & Chews Bully hole – všechna naše štěňata milují kousnutí, nip a žvýkání. Milujeme používání tyranských tyčinek, abychom pomohli odvrátit tyto nežádoucí chování.
Nejlepší psí lahůdky se nám líbí: Crazy Canine Train-Me Treats-Používáme je jako naše vysoce hodnotné pochoutky pro naše vodicí psí štěňata.
Nejlepší čerstvé psí jídlo, které se nám líbí: Farmářský psí – před pár měsíci jsme začali krmit Raven čerstvé psí jídlo a ona ho miluje! Získejte 50% slevu na první nákup psího psů.

Podívejte se na mnohem více našich oblíbených na našem novém kontrolním seznamu štěňat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Co spouští krev v moči psa?Co spouští krev v moči psa?

AddThis Sdílení tlačítek na FacebookfaceBookfaceBookshare na Twittertwittertwittershare na pinterestpinterestpinterestshare to moreaddthismore3 Poskytování známky močící krve domácího mazlíčka může mít spoustu potenciálních příčin. Nejdůležitějším problémem se ptám majitelů domácích zvířat se