Nejroztomilejší štěně vůbec část III

Toto publikování může zahrnovat přidružené odkazy. Můžeme vydělat peníze nebo produkty z podnikání diskutované v tomto příspěvku.
Tady jsme o víkendu s částí III nejroztomilejšího štěně vůbec! Viděli jste soutěžícího i i II? Linus, australský ovčák byl uveden v části I nejroztomilejšího štěně vůbec. Část II ukázala naše první soutěžící, princezna Buttercup německý ovčák z úkrytu z Riverside. Pokud jste tyto zprávy zmeškali, podívejte se na tyto odkazy:
Nejroztomilejší štěně vůbec, část I nejroztomilejší štěně vůbec část II
Soutěžící číslo III je rovněž z úkrytu Riverside a její jméno je Blondie. Níže zkontrolujte svou biografii.
Nejroztomilejší štěně vůbec – blondie
Přímo z vrhu německých pastýřských štěňat byla štěňátka všech blond, která nevypadala jako německý ovčák. Nakonec jsme předpokládali, že tento vrh štěňat měl mít dva (nebo více) otce a také složil tento krátký článek: Může mít vrh štěňat mnohem více než jednoho otce? Blondie pochází ze stejného vrhu jako princezna Buttercup … určitě nevypadají jako sestry.

Blondie byla trochu chmurná žena, stejně jako vždy se zdálo, že její metoda dostala mezi všechny ostatní štěňata. Pokud bych mohl říct, zdálo se, že je jednou z mnohem dominantních štěňat ve vrhu. Předpokládáme, že máma byla německým ovčákem, ale Blondieho táta mohl být žlutý labradorský retrívr … co si myslíte? Tady je její portfolio fotografií:
Klikněte sem a hlasujte Blondie Nejroztomilejší štěně vůbec!
Blondie očí ten zvuk

Blondie pózuje u zdi

Blondie visící v tenisové sféře i židle

Přihlaste se k odběru a získejte celou nejroztomilejší sérii štěňat vůbec krátkých článků
Učinili jste jako tento krátký článek i obrázky? Pokud ano, vyplňte níže uvedený typ a získejte každý e -mail s řadou celého nejroztomilejšího štěně. Poslední krátký článek série vám umožní hlasovat o vašem preferovaném štěně! Nezapomeňte si ujít jednu fotografii štěně vyplněním vaší e -mailové adresy v níže uvedeném typu.

Vložte svou e-mailovou adresu:

Jedna poslední poznámka. Pokud využijete sociální síť nebo i když to nechcete, chtěli bychom získat tuto sérii příběhů mnohem větší expozici tím, že je dostanete na Stumbleupon, Digg a Reddit. Pokud jste členem jakéhokoli typu těchto stránek, můžete prosím narazit, Digg a také tento příspěvek reddit. Přidal jsem několik odkazů na spodní část stránky, které vám umožní rychle narazit, digg nebo reddit.
Zkontrolovali jste další články z této série? Přidám odkazy na spodní část každého publikování, když jsou zveřejněny.
Nejroztomilejší štěně vůbec, část I – Linus The Australian Shepherd Mix nejroztomilejší štěně vůbec část II – Buttercup The German Shepherd Mix nejroztomilejší štěně vůbec část III – Blondie The Labrador Retriever Mix nejroztomilejší štěňátko vůbec část IV. Štěně vůbec část V – Derby Žlutý Labrador Retrívr Nejroztomilejší štěně vůbec Část VI – George Německý pastýř Míchejte nejroztomilejší štěňátko, které kdy byla část VII – Brisby, německý pastýř Smíchejte nejroztomilejší štěně, kdy část VIII – boty labrador německý shepherd Smích Vždy část IX – kakao, německý ovčák smíchejte nejroztomilejší štěně vůbec část x – Stetson The Black Labrador Retriever

Nejlepší tipy pro naše štěňata
Nejlepší hračka štěňat Líbí se nám: Calmeroos Puppy Toy W/ Heartbeat a také teplé balíčky – ideální pro nová štěňata. Pomáhá jednoduchosti stresu a úzkosti v jejich novém domově.
Nejlepší psí žvýkání Líbí se nám: Bones & Chews Bully hole – všechna naše štěňata rádi kousne, nip a žvýkání. Rádi využíváme tyranské tyčinky, abychom pomohli odklonit toto nežádoucí chování.
Nejlepší psí lahůdky se nám líbí: Crazy Canine Train-Me Treats-Využíváme je jako naše vysoce hodnotné pochoutky pro naše vodicí štěňata.
Nejlepší čerstvé psí jídlo, které se nám líbí: Farmářský psí – před pár měsíci jsme začali krmit Raven Fresh psí jídlo, jak se jí líbí! Získejte 50% z prvního nákupu psů farmáře.

Podívejte se na mnohem více našich oblíbených na našem novém kontrolním seznamu štěňat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Co spouští krev v moči psa?Co spouští krev v moči psa?

AddThis Sdílení tlačítek na FacebookfaceBookfaceBookshare na Twittertwittertwittershare na pinterestpinterestpinterestshare to moreaddthismore3 Poskytování známky močící krve domácího mazlíčka může mít spoustu potenciálních příčin. Nejdůležitějším problémem se ptám majitelů domácích zvířat se