Petmeds® má moje kočičí akné?

AddThis Sdílení ButtonsShare na FacebookFaceBookfaceBookshare na Twittertwittertwittershare na pinterestpinterestpinterestshare to moreaddthismore1

Všimli jste si, co vypadá jako akné na bradě vaší kočky? Tento typický stav se může objevit v různých projevech, jako jsou odlupování černých hlav na bradě, aby se mnohem více infikované nebo hnisové vaření. Mnohokrát se tyto situace nevyžadují, aby se s nimi zacházelo a pro majitele kočičích je mnohem více nevzhledných existencí, než je obtěžování nebo riziko zdraví a wellness pro kočku.

Pokud dojde k intenzivnímu svědění a/nebo infikované erupce, mohou být potřebná antibiotika na předpis nebo lokální léky. Obvykle budu mít klienty na aplikaci pultu 2,5% lokálních krémů peroxidu benzoyl a/nebo řešení v oblasti, která je běžně účinná při vysušení lézí. Vynikající produkt na předpis, mast mupirocin, byl také podle mých zkušeností i názoru efektivní. I když v mnoha situacích nerozumíme příčině, komplexní historie je běžně praktická pro zajištění žádných predispozičních faktorů, jako je využití plastových jídel nebo misek na vodu, které mohou v některých případech způsobit alergické reakce na dohodu nebo bradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post