Plemena králičích ušních uší: 9 zajíčků s poddajnými ušima

LOP Earská králičí plemena lze snadno identifikovat díky jejich velkým uším, které jsou diskety. Předpokládá se, že Americká asociace chovatelů králíků přijímá pět plemen a vyvíjí se nejnovější druhy plemen o lop uši.

Králík s lop-ease je velmi populární mezi majiteli králíků v domě, jejich výrazné uši vyžadují mnohem více pozornosti. Ujistěte se, že uši vašeho LOP jsou čisté jak uvnitř i vně, protože mohou být zranitelné na akumulaci částic.

Pravda o zajíčcích ušima

Králíci s ušimami, kteří jsou také označováni jako králíci z uši, mohou být podle nového výzkumu mnohem náchylnější k těžkým problémům s ušími a zuby než s vzpřímeněmi domácími králíky. Tato zjištění vyvolávají hlavní otázky týkající se králíků chovu moudrosti tak milé, jak jsou.

Králík ušima k ušima neexistuje ve volné přírodě. Místo toho jsou výsledkem syntetického výběru, ve kterém si chovatelé vybrali pro své klesající uši.

Přirozené procesy evoluce by nepřišly s králíkem s Lops, ve kterém je vitální nástroj pro jejich přežití – jejich uši, které se podobají radarům – z důvodu jejich nedbalé polohy zbytečné.

Plemena králíků z ušního ucha: zajíčci s ušima

Chovatelé přirozeně nepracují na chovu králíků, kteří jsou vhodné k přežití na otevřeném poli, ale nová studie zveřejněná v záznamu VET ukazuje, že králíci LOP nejsou schopni žít také v domácím prostředí.

Příspěvek, napsaný Jade Johnsonem a Charlotte Burn z Royal Veterinary College ve Velké Británii, představuje důkazy, které ukazují, že králíci Lop jsou mnohem pravděpodobnější, že trpí onemocněním bolesti a ucha než králíci z domácích prostředí s normálními ušima, které jsou, které jsou vzpřímený.

Kromě toho syntetický výběr uší, které klesají, měl za následek změnu formy lebky králíka, která zmenšuje čelist menší než obvykle. Atypické uši a lebka, která není tak normální, společně mohou svrhnout řadu zdravotních problémů.

Podle krátkého článku v tiskové zprávě British Medical Journal tito mají tito králíci úzké ušní kanály a následné snížení proudění vzduchu vede k tomu, že se uší se hromadí v čase, což vede k nepříjemným infekcím uší a nakonec ztrátu sluchu.

Navíc změny tvaru jejich lebky mohou ovlivnit zuby králíků a čelisti, což může mít za následek zarostlé zuby. To má za následek nepohodlí a problémy s jídlem.

Plemena králíků

Jednou z nejkrásnějších rysů králíků jsou jejich uši. Když mají poddajné měkké uši, které visí nad jejich tvářemi, mají ještě mnohem krásnější vzhled.

Když se týká králíků s dlouho ušováním, existuje celá řada odrůd, ze kterých si můžete vybrat. Existuje mnohem populárnější plemena a také králíci, o kterých jsme si jisti, že jste dosud nikdy neslyšeli.

V následujícím krátkém článku budeme hovořit o devíti plemenech králíků z uši. Nabídneme podrobnosti o každém plemeni králíka s dlouhým ušima a podělíme se o některé z nejroztomilejších fotografií, které jsme našli!

Top 9 lop earů králičí plemena jsou:

Pokud jste s tímto termínem „LOP“ neznámí, odkazuje na uši, které se rozpadají namísto toho, aby se postavily vzpřímeně na hlavě králíka. Jak jsme diskutovali, existují různé druhy chovatelů králíků a také nesčetné množství odrůd samotných uší.

Ucho lop nemusí nutně vyžadovat dotknout se podlahy. Uši mohou být krátké nebo střední. Jediným požadavkem je, aby byli schopni mnoho láskyplně projít. Pojďme hodnocení těchto psů:

Miniaturní lop-eared

Drobný zajíček na uši je malý druh v králičí království. Jsou krátké a měkké kožešiny a jsou neuvěřitelně sladké. Jsou to fantastická zvířata, která vyžadují minimální údržbu.

Mohou však vyvinout zdravotní problémy, o kterých potřebujete vědět, abyste o tom věděli, když k tomu dojde.

Americká fuzzy lop ucha

Jméno naznačuje, že tento zajíček s dlouhým ušním se narodil Spojené státy. Má hustý srst, který není tak měkký jako jejich příbuzní Angora.

Kožešinu těchto psů je obvykle stresovaná a dobře … fuzzy. Plemeno je plné energie a jsou neuvěřitelně milující. Budou vyžadovat značné množství péče.

Francouzský králík

Další králík je velký. Tento králík může být podstatný a má být přes 13 liber. Kvůli jejich velikosti jsou trochu náročné vypořádat se, protože mohou neúmyslně kopat nebo poškrábat.

Kromě toho jsou to krásné a láskyplné osobnosti, které jsou zdobeny načechranými kožešinami.

Anglická lop ucha

Anglický králík s ušima je dalším velkým i chovatelským zvířetem, které by mohlo dosáhnout 11 liber. Kvůli jejich velikosti vyžadují dostatek prostoru, aby běhali. Tento králík je také trochu načechraná srst a nejkrásnější osobnosti.

LOP Eard Lionhead

Jméno králíka je vhodné, dotyčný králík jeZnámý pro jeho lví podobný kabát kožešiny na jejich ramenou a hlavě.

Lionhead má tendenci být menší a mohou ztratit svou „hřívu“, když rostou v dospělost, ale není to vždy. Mohou být také velmi aktivní a energické malé děti.

Holland Lop uchal

Holland Llop je malé plemeno, které má malé velikosti. Stojí rovně a jsou krátkodobé s různými vzory a barvami.

Jsou velké a mají hluboká ramena a jsou rychlé a obratné. Jsou nejznámějším druhem králíka.

Německá lop ucha

Tento odolný zajíček je odolný a má rámy, které jsou štíhlé. Vyznačují se krátkou až střední kožešinou, která je neuvěřitelně měkká a je k dispozici v různých vzorcích a barvách.

Jedním z výrazných rysů tohoto králíka je jejich koruna jako srst na uších. Mohou také růst na šest liber.

Cashmere lop ucha

Tento králík s dlouhým ocasem byl pojmenován pro jejich neuvěřitelně měkkou srst. Mají kožešinu, která je nejdelší z plemene pro uši, jsou však docela malí a jakmile jsou plně zralí, nejsou větší než 4 libry.

Díky své zdlouhavé kožešině vyžadují mnohem více péče a mají uši, které mají střední délku.

Plyšové lop ucha

Je to plemeno vytvořené lidmi, které je na trhu zcela nové. Králík s plyšovou kožešinou byl vyvinut, aby vystavil nejlepší vlastnosti druhů králíků, včetně načechraných kožešin a dlouhých uší a jemné povahy.

Sporvují lesklé, silné kabáty, které jsou středně dlouhé s velkýma očima. Jsou také považovány za práci ve vývoji.

Zajíčci s ušima diskety – některé z běžných typů

Francouzské lops

Jeden z nejvíce impozantních plemen králíků z uši, které francouzské LOP byl vytvořen ve Francii přes křížení dvou druhů lops. Francouzské lops váží zhruba 10 liber.

Mají také uši, které odpočívají pod čelistí a jsou mnohem víc než jen noha. Měli by být drženi ve venkovním krytu, s králíkem nebo uvnitř s dostatečným prostorem pro cvičení.

Nejedná se o nejznámější plemeno Pet Lop, ale jejich uši jsou fascinující, aby se podívali, pokud máte příležitost se s ním setkat.

Malá lop

Neměl by být zmaten britský trpaslík nebo miniaturní lop, malý LOP je největším typem uši ve Spojených státech. Mini lops jsou známé na výstavách pro králíky a mohou vážit až šest liber (větší, než by mnoho lidí očekávalo, že malý LOP může být).

Podle malého Lop Rabbit Club of America požadavky na bydlení nejsou tak náročné jako větší odrůdy LOP. Tyto lops se obvykle používají jako králíci z domu.

Původní lops

Jedno ze dvou králičích plemen s lop-eid, která byla používána k chovu francouzských lopů, jsou anglické lops první lops. Předpokládá se, že jsou velmi neaktivní, a proto je s nadváhou s tímto plemenem významným problémem.

Díky jejich rozměrům jsou vyžadovány velké hutches. Uši těchto králíků průměrně 20 palců dlouhé, což je nejdelší z jakéhokoli králičího plemene. A ve věku 4 týdnů jsou uši jejich kamarádů větší než jejich těla!

Americký fuzzy

Zřetelná krátká a nadýchaná vlna způsobuje, že americká načechraná lop je stranou od srovnatelného Hollandského lopu.

S hmotností 4 liber, když dosáhnou dospělosti, je tento typ zvířete na ušil Angora Rabbit (kříž Holland Lop a Angora Rabbit).

Jsou velmi zábavní, živí a plné osobnosti a oceňují společnost jiných králíků. Jejich vlna je náročná na uklizení a řízení.

Skutečný trpaslík

Při hmotnosti 3,5 liber jsou ideální pro domácího mazlíčka, aby si udržel v domě. Nejsou agresivní a jsou odlišní než americké fuzzy lops v tom, že nemají kožešinu, ale vlnu a jsou to pravé trpasličí plemeno.

Jsou malí a vytvářejí fantastická domácí mazlíčky. Tito králíci jsou pro děti neuvěřitelně populární kvůli jejich malým rozměrům.

Péče o králíky

Spolu se základní údržbou králíků vyžadují všichni králíci s ušima pro své ucho zvláštní péči.1 kvůli jejich velikosti, polohové poloze a jemné povaze zranění uší a infekce v uchu nejsou neobvyklé a lze jim zabránit správnou péčí .

Jak nakupovat

Lops jsou k dispozici prostřednictvím soukromých chovatelů a obchodů s domácími mazlíčky, veletrhy, krajským veletrhům a 4-H klubům nebo odvezeny domů králičí záchrannou skupinou. Krajský veletrh, králíci z obchodu s domácími mazlíčky a 4-hodiny jsou obvykle levné a stojí zhruba 20 $.

Soukromí chovatelé jsou účtováni kolem 40 $, zatímco špičkové výstavní králíci by mohli stát vyšší. Ceny se mohou lišit v závislosti na plemeni a minulosti králíka. Králíci, kteří jsou zachráněni, jsou jistě k dispozici, pokud nemáte zvláštní preferenci.

Fakta o zajíčcích s poddajnými ušima

Nová zjištění vyvolávají otázky týkající se bezpečnosti chovu s králíky LOP. Jak vědci uvedli, že je to problém, který se neomezuje pouze na čistokrevné psy.

“Chov zvířat pro extrémní rysy se podřídí kontrole a dosud se většinou vyskytuje.”Cutese na psy, “napsali Johnson a Burn Johnson a vypalovali papír. jejich výzkumná práce.

“Etika chovu extrémních králičích konformací, jako jsou [floppy] uši a brachycefalie, se však také začíná diskutovat.”

Ve skutečnosti studie zvyšují odhalení utrpení čistokrevných psů, které kvůli obrovskému inbreedingu trpí nesčetným psychologickým a fyzickým problémem.

Stejně jako králíci čistokrevních psů jsou k dispozici v mnoha plemenech, jako je populární Holland Lop English Lop a American Fluffy Lop.

Podle posledního článku mohou být „mezi nejběžnějšími skupinami plemene králíků“. Například ve Velké Británii nyní představují mnohem více než 50% všech králíků, kteří jsou ve Velké Británii přátelští k domácím mazlíčkům.

Zdravotní rizika související s LOP však byla hlášena v neoficiálních zprávách. Navzdory skutečnosti, že Charles Darwin objevil své podivné lebky tvaru, chybí důkazy spojující zvláštnosti s utrpením mezi králíky. Tato studie byla pokusem o napravení této mezery.

V průběhu studia Johnson a Burn studovali 15 králíků s poddajným ušima a 15 domestikovanými králíky s vzpřímenými ušima, všechny z nich zachránily zvířata žijící v útulcích pro zvířata.

Vědci zjistili, že LOP jsou 43krát častější, mají ušní kanály, které jsou úzké, které, jak již bylo zmíněno, může vést k škodlivé akumulaci ušního vozu.

Králíci s ušimami ušima byli 15krát mnohem pravděpodobnější, že byli postiženi bolestí, když zkoumali uši.

Pokud jde o jejich zuby, Lops měl mnohem pravděpodobnější, že budou mít stoličky, které se rozrostly příliš velké a třináctkrát mnohem pravděpodobnější, že mají ostřejší zuby než ne-lops.

Měli také větší tendenci vyvíjet molární ostruhy, což je, když se stoličky stávají ostřejšími body kvůli nerovnoměrnému opotřebení.

Přestože polovina králíků s LOPS měla dentální anomálie, ale žádný z těchto problémů nebyl pozorován u 15 králíků s vzpřímeněmi ušováním.

Pokud jde o omezení studie, vědci použili omezenou velikost vzorku a studie byla omezena na observační analýzu – to bylo, že vědci byli schopni identifikovat korelace, které spojily fyzické anomálie se zdravotními problémy.

Je také důležité si uvědomit, že záchranné králíci nemusí být skutečnou reprezentací králíků, kteří žijí v domovech s milujícími rodinami. Spravedlivě to nejsou velké vady a důkazy jsou docela přesvědčivé. Mnoho zajíčků s disketovou uši trpí tím, jak byly vychovány.

“To přináší argumentaci etiky chovu a nákupu králíků s lop uši, protože se zdá být mnohem pravděpodobnější, že tyto podmínky trpí, což může být nepříjemné a obvykle chronické nebo opakující se,” uzavřeli autoři v jejich studii.

Pokud je to domácí mazlíček nebo kočka, jejich pohoda a pohoda by měla být vždy upřednostňována před naším potěšením ve vzhledu.

Není snadné odolávat přitažlivosti těch uší, které se však zbývají, měli by si potenciální kupci být vědomi celkového zdraví svého nového domácího mazlíčka.

Závěr
Doufáme, že jste potěšili všechny odrůdy králíků s lop uši. Jsou milé a ušimané. Může být malá nebo velká pevná, trikolorovaná nebo pevná a dokonce i na kole nebo energická domácí zvířata.

Každý z nich má odlišné individuální osobnosti a pochází z různých prostředí. Jedna věc, kterou sdílejí, je rozkošný vzhled dlouhoho uši, který je milý mimo slova.

Pokud uvažujete o přijetí králíka dlouhoho uši jako domácího mazlíčka, doufáme, že se ozýváte a přečtete naše další průvodce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post