Jsou to nejlepší keramické misky pro psy? … Myslím, že to :)

Tento příspěvek se může skládat z přidružených odkazů. V tomto příspěvku můžeme vydělat peníze nebo výrobky od společností.
Pokud procházíte 500+ článků na tomto webu, nepochybně narazíte na několik blogových článků o miskách pro psy. Ve chvíli, kdy jsem přinesl domů Stetson, jsem věděl, že potřebuji pomalou psí misku pro domácí psí. Prohledal jsem internet při hledání nejlepší mísy pro domácí psi, abych zpomalil rychlé stravování psů a nakonec jsem prozkoumal spoustu nejlepších psích misek s pomalým krmivem na trhu.
Až do dnešního dne jsem však moc nepřemýšlel o estetice misek pro psy. Jediné, na čem mi opravdu záleží, byla funkce … pomáhá tato miska Stetsonovi jíst pomaleji ano nebo ne?
Byl jsem v TJ Maxx, když jsem zkontroloval některé zásoby psů pro domácí zvířata a narazil jsem na některé z nejchladnějších misek keramických zvířat. Možná jsem to jen já, ale miluji umělecké dílo na těchto miskách a nakonec jsem získal 5 nových keramických misek pro psy, které nemám ponětí, co s mým domem udělat. Ve skutečnosti 4 misek, které jsem si koupil, jsou pro své psy příliš malé … Nejsem si jistý, kde byl můj mozek v té době. Alespoň mám v domě nějaké skvěle vypadající nové psí misky.
Pokud jste stále na vytáčení (doufejme, že ne), se tato stránka načte velmi pomalu, protože jsme zahrnuli spoustu obrázků. Omlouvám se předem …

Linus testoval svou novou misku keramického domácího mazlíčka s roztomilými psí fotky? Nejlepší keramické misky pro psy?
Nevím, jestli jsou to nejlepší misky keramických zvířat, ale z nějakého důvodu skočili z police a do mého nákupního košíku. Jen miluji všechny malé psí obrázky. Jsou velmi základní a roztomilé! Možná je to proto, že to vypadá jako něco, co bych mohl nakreslit (nebo něco, co by 5leté nakreslilo). Nejsem si úplně jistý, že možná se musíte podívat a rozhodnout se sami.
#1. Pooch Pet Dog Bowl (Affiliate Link) – Miluji tyto okouzlující pooches na této misce!
Každé štěně má jinou polohu a jsou různé barvy
Pěkný malý kostkovaný okraj

Milujte tyto malé kreslené psy na této psí misce !!! (odkaz AFF)#2. Dog Town Pet Dog Bowl (Affiliate Link) – To mi absolutně připomíná mé dětství se základními kresbami spolu s barvením mimo linie … příliš roztomilé !!!

Líbí se mi zbarvení mimo řádky … přináší to dítě ve mně!
Pěkné základní kresby.

Milujte, jak si vybarvují mimo linky na této úžasné misce keramického domácího mazlíčka! (odkaz AFF)#3. Fee Me Pet Dog Bowl (Affiliate Link) – Milujte to! Je to trochu jako komiks na věcech, které byste s vámi chtěli udělat. Každá miska vypráví příběh?

Líbí se mi styl karikaturního proužku
Vypráví příběh o tom, co chce Fido dělat!

Něco jako komiksová miska pro domácí pes … nemyslíte? (odkaz AFF)#4. My Pal Pet Dog Bowl (Affiliate Link) – přátelé všech! Od vysoké k malému musím milovat psíci!

Líbí se mi rozmanitost plemen domácích psů na této misce. Král a We Are the World Doggy Bowl!
Roztomilé penisy všechny různé barvy <3 Malý až vysoký. Další roztomilá miska pro psy keramické domácí mazlíčky! (odkaz AFF)#5. Color Me Hereced Pet Dog Bowl (Affiliate Link) - Musím milovat umělecké dílo na tomto! Jsem velkým fanouškem efektu Crayola. Něco jako zbarvení mimo linie. Nejsem si jistý proč, ale miluji dítě jako kresby. Dokonce si myslím, že bych mohl udělat tento druh uměleckého díla. Můj nejlepší přítel ... můj pes ... tak pravdivý! (odkaz AFF) #6. Hrnek Shots Pet Dog Bowl (Affiliate Link) - Milujte hlavové záběry těchto nevinných štěňat! Jednoduché a milujte rozmanitost různých štěňat. Milujte téma! Kdo nevíta !!! Je to kdo dunnit z kreslených štěňat! (odkaz AFF)#7. Run Spot Run Per Pet Dog Bowl (Affiliate Link) - Nejste si jisti, zda se jedná o všechny psi. Funky barvy! Jeden vypadá jako žirafa! Pejáci na této misce vypadají trochu jinak. Funky vypadající psi (nejste si jisti, jestli jsou psi) hrají! (odkaz AFF)#8. Spot Pet Dog Bowl (Affiliate Link) - Roztomilé malé pejnosti na této misce s vnitřními kostimi! Toto je první miska, kterou vidím vnitřní umělecká díla (i když vím, že někteří nebo možná všichni ostatní mají také umělecká díla na vnitřní straně mísy). Roztomilá štěňata, misky, límce a nejlepší kamarádka štěňata: Fire Hydrant! Roztomilý! Líbí se mi kosti na vnitřní straně této misky! Tady je trochu informací o těchto miskách z Amazonu: Velikost: Bowls přicházejí ve 4 velikostech: XS, S, M, L Mazlíčková mísa pro psy Postaveno z glazovaného kameninového keramiky Hustá a odolná; postaví se na neustálé používání a časté čištění Vhodné do myčky Velká mísa = kapacita 74-uncí Střední mísa = 43-uncí kapacita Malá mísa = 24-uncí kapacita X-Small Bowl = 8-unce kapacita Já vím, já vím ... pravděpodobně tam jsou některé neuvěřitelně úžasné mísy na na míru keramické pet psí a obrázky na těchto miskách jsou jakousi karikaturou a dětinskou, ale myslím, že to je jen moje osobnost. Možná jsem v srdci jen dítě, ale miluji tyto mazlíčkové misky. Která z těchto misek pro psy keramických pet je vaše oblíbená (#1-#8)? Řekněte nám, který z nich se vám líbí nejlépe a proč v sekci komentářů níže. Nejlepší tipy pro naše štěňata Nejlepší hračka štěňat Líbí se nám: Calmeroos Puppy Toy W/ Heartbeat anull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post