Další obrázek Kitty vs Puppy

Tento příspěvek může obsahovat přidružené odkazy. Můžeme vydělávat peníze nebo výrobky od společností uvedených v tomto příspěvku.
Tady jdeme znovu s Kitty vs Puppy. Malé štěně má koťátko na provazech. To však není obyčejná koťátka. Podívat se zblízka.
Kitty vs. Puppy – Battle zuří…

Cheetah2, původně nahrál Shaze2
Podívejte se na značky na této malé kočičce … jo, uhodli jste to, že je to vlastně gepard.
Když je ten malý gepard plně dospělý, bude schopen běžet až 70 mil za hodinu. Yikes! Byl bych opatrný malý štěně a pokusil jsem se zůstat na dobré straně gepardů.
Nejlepší tipy pro naše štěňata
Nejlepší hračka štěňat Líbí se nám: Calmeroos Puppy Toy W/ Heartbeat a Heat Pack – ideální pro nová štěňata. pomáhá zmírnit úzkost v jejich novém domově.
Nejlepší psí žvýkání Líbí se nám: Bones & Chews Bully hole – všechna naše štěňata milují kousnutí, nip a žvýkání. Milujeme používání tyranských tyčinek, abychom pomohli odvrátit tyto nežádoucí chování.
Nejlepší léčby psů se nám líbí: Crazy Dog Train-Me Treats-Používáme je jako naše vysoce hodnotné pochoutky pro naše štěňata pro psi.
Nejlepší čerstvé krmivo pro psy, které se nám líbí: Farmářský pes – před pár měsíci jsme začali krmit čerstvé krmivo Ravena a ona to miluje! Získejte 50% slevu na první objednávku psího psu.

Podívejte se na další z našich oblíbených v našem novém kontrolním seznamu štěňat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post