Druhá zpráva o hodnocení štěňat

Dublin tento příspěvek může obsahovat přidružené odkazy. Můžeme vydělávat peníze nebo výrobky od společností uvedených v tomto příspěvku.
Dublin nedávno měl svou devítiměsíční zprávu o hodnocení štěňat. Toto je jeho druhé hodnocení, měl první, když mu bylo šest měsíců. V případě, že si nevzpomínáte, že jsme znovu zveřejnili jeho šestiměsíční hodnotící zprávu štěňat a Dublin získal na jeho kartě zprávy Stellar. Dokonce jsme měli podezření, že někdo mohl během hodnocení vyměnit psy.
Tentokrát však byl jiný příběh. Nepovažoval bych jeho hodnocení špatné (podívejte se na Stetsonovo hodnocení), řekl bych, že to bylo většinou průměrné. Přestože bych rád viděl „Excersents“ po celé své zprávě, že dobrou část je, že nyní máme mnoho oblastí, na které se můžeme soustředit v jeho školení štěňat.
Zpráva o hodnocení štěňat

Dublin drží police v mé knihovně
Jméno psů: Dublin Plemeno: Laboratoř Sex: Muž Intaktní: Žádné správné značky (3): N / A PSOUS Aktuální věk: 8 měsíců / 2 týdny

Chování v chovatelské stanici:
In Run: Dobré
Celkové chování: Dobré
Komunitní běh: N/A

Základní manipulace / péče: (uši, oči, zuby, tlapky, ocas): dobré
Celkový vzhled: Dobrý

Uvolnění na vodítku: Dobré
Hodnocení procházky v neznámé oblasti:
Umístění: Valencia
Reakce na lidi: příliš přátelský
Ostatní psi: AVG =
Zvířata (ptáci, veverky atd.): AVG
Hlasité zvuky: citlivé = ale obnoveno
Doprava: Bojí se, znepokojená provozem zezadu
Nový obsluha: AVG
Ostatní (schody, děti, čichání atd.): Může to být ústa popelnice

OBRAZENÍ OB:
Jméno: Dobré
Sedět: Dobře
Zůstaň dobrý
Down: Dobře
Pojď: spravedlivé

Obecná manipulace:
Úroveň energie: AVG
Reakce na korekci: AVG
Chování v zařízeních: Dobré
Celkový stres: AVG-Plus

Komentáře / doporučení:
Dublin je pěkný pes. Potřebuje více expozice kolem provozu. Má tendenci být velmi nadšený kolem lidí. (velmi přátelský). pracovat s ním na sebekontrolu; Nemusí všechny pozdravit. „Pojď cvičení“ slabé; Celkově byla poslušnost dobrá.

Děláte s ním dobrou práci. Musí to vzít až na další úroveň.
Doporučit přehodnocení: 3 měsíce
Moje myšlenky na hodnocení Dublinu
Jak jsem již zmínil dříve, méně než dokonalá zpráva nám dává věci, na které se můžeme soustředit v dublinském školení štěňat. Mohu souhlasit s téměř vším v této zprávě. Celková Dublinská poslušnost je velmi dobrá. Je příliš přátelský s lidmi a může být velmi ústní (obvykle se to vyskytuje u příliš přátelských lidí a nechává pravidelné chodce sám). Svým příkazem „come“ ustoupil. Viděl jsem ho citlivého na provoz zezadu, ale to bylo, když byl mladší a v poslední době jsem neviděl žádné problémy.
Krátce poté, co se Dublin vrátil z jeho hodnocení, jsme měli příležitost setkat se s jedním z trenérů z Guide Dogs of America. Po přečtení naší zprávy o štěňátka nám dala tři věci, na kterých je třeba pracovat v dublinském školení štěňat. Během několika posledních týdnů jsme pracovali na dublinském sebekontroly, ústním chování a citlivosti na pouliční provoz.

Zůstaňte naladěni na náš další příspěvek, protože projdeme přesně to, na čem pracujeme v dublinském školení štěňat.
Jste raiser štěně? Jak se vaše štěně stalo ve zprávě o hodnocení štěňat? Dejte nám vědět v sekci komentářů níže.
Nejlepší tipy pro naše štěňata
Nejlepší hračka štěňat Líbí se nám: Calmeroos Puppy Toy W/ Heartbeat a Heat Pack – ideální pro nová štěňata. pomáhá zmírnit úzkost v jejich novém domově.
Nejlepší psí žvýkání Líbí se nám: Bones & Chews Bully hole – všechna naše štěňata milují kousnutí, nip a žvýkání. Milujeme používání tyranských tyčinek, abychom pomohli odvrátit tyto nežádoucí chování.
Nejlepší léčby psů se nám líbí: Crazy Dog Train-Me Treats-Používáme je jako naše vysoce hodnotné pochoutky pro naše štěňata pro psi.
Nejlepší čerstvé krmivo pro psy, které se nám líbí: Farmářský pes – před pár měsíci jsme začali krmit čerstvé krmivo Ravena a ona to miluje! Získejte 50% slevu na první objednávku psího psu.

Podívejte se na další z našich oblíbených v našem novém kontrolním seznamu štěňat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post