Projekt související s domácím mazlíčkem hledá vaši pomoc při Kickstarteru

ctít svého domácího mazlíčka s dalšími rámci

Poznámka: Toto je placená recenze. Poté rámečky hledají podporovatele v nákupu, aby dosáhli svého cíle fundraisingu prostřednictvím Kickstarter. Pro malý příspěvek můžete obdržet umělecké dílo nebo rám.

Můj domácí pes eso a můj kočičí Beamer jsou šťastní, zdraví „senioři“. I když doufám, že s nimi mám spoustu let, vážím si každé procházky a každému přitulení.

Přemýšlím o tom, jak bych si rád vzpomněl na své rodinné mazlíčky poté, co zemřeli. Jak ctít ztraceného domácího mazlíčka je velmi osobní volba a je to něco, co bych povzbudil každou rodinu, aby o tom mluvila předem, pokud je to možné.

Jedním ze způsobů, jak zapamatovat si ztraceného mazlíčka, je použití rámce z nakázky z dále. Tyto speciální rámečky kombinují zbytky a/nebo památky domácího mazlíčka s pamětním obrázkem. Obrázek může být vaše vlastní fotografie nebo by to mohl být obraz nebo kresba vytvořená jedním z umělců v síti dále.

Naučte se mnohem více pomocí videa:

Dále rámečky na Kickstarter

V nákupu, který pomůže mnohem více majitelům domácích zvířat, dále jen snímky doufá, že prostřednictvím Kickstarter, webu, který dodává nástroje pro získávání finančních prostředků na kreativní projekty, získá financování ve výši 20 000 dolarů.

Skvělá věc na Kickstarteru je, že je to „fundraiser, který si lidé mohou skutečně dovolit pomoci, a že také dostanou něco na oplátku za podporu,“ řekl Boris Jairala, který přišel s myšlenkou dále v létě 2012.

V tomto případě každý jednotlivec, který přispívá o 10 $ nebo mnohem více, obdrží umělecké dílo, fotorámeček nebo skutečný snímky, řekl.

Jairala má do 13:00. (EDT) 12. října dosáhnout svého cíle. Projekt bude financován pouze tehdy, pokud bude podle Kickstarteru přislíbeno nejméně 20 000 $. To je na Kickstarteru zvláštní věc – je to všechno nebo nic.

Více o následujících rámcích

Jairala na svém webu napsal, že léto 2012 bylo těžké vzhledem k tomu, že ztratil svého otce předchozího pádu. V té době Jairala profesionálně stavěla a vytvářela rámečky vyrobené na míru jako umělec portrétu.

Jairala na počest svého otce řekl, že namaloval jeho památkový portrét, který pomohl sloužit jako tip, který tam bude jeho táta vždy.

Brzy poté byla Jairalaovo pronásledování psů (vpravo) diagnostikována rakovina terminálu.

“Ještě jednou mě truchlící proces vedl k malování,” napsal.

Nechal svého domácího psa zpopelnit a obdržel brožuru s možnostmi urny.

“It was at that moment I knew that I had to find a a lot more significant way to honor my dog,” he wrote.

Vytvořil dále rámci, aby nabídl mnohem více „personalizovaného pocty těm, které milujete“.

Možnosti snímků a uměleckých děl

Snímky jsou dodávány v pěti velikostech od 4 x 6 palců do 16 x 20 palců a lze je použít na počest ztraceného domácího mazlíčka nebo ztracené osoby, podle stránky dále snímky na Kickstarter. Největší rám má schopnost držet zbytky od někoho, kdo byl až 230 liber, zatímco žil.

Pro obrázek Memorial si můžete použít vlastní fotografii nebo si můžete vybrat z řady umělců po ruce, kteří mohou vytvořit obraz nebo kresbu.

Personally, it is very comforting to turn to a favorite image of a pet, and to look at or hold one or two small keepsakes such as the dog’s collar, ID identifies or a favorite toy. Being a writer, I also tend to write something about the pet in the form of a letter or memoir, which could be tucked in with the pet’s keepsakes.

We all grieve in our own ways, but as Jairala wrote, “no matter the culture, race, age or demographic, we all tend to share the traditions of honoring passed loved ones.”

Learn a lot more about HereAfter Frames and enjoy its Kickstarter video here.

How have you honored a lost pet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post