Také domácí zvířata vyžadují vodu – vyzkoušejte některé hydratační výrobky z vhodné hydratace pro rodinné mazlíčky Chewy

je stejně zásadní jako pro lidi. S ohledem na to, že Chewy sestavil spoustu nabídek na produkty spojené s hydratací pro naše domácí zvířata. Právě zde je několik těch horkých produktů, které musíte zkontrolovat.

Nejprve máme fontánu pro domácí mazlíčky z nerezové oceli Drinkwell 360. Tato fontána je vytvořena tak, aby posílila vaše rodinná mazlíčci, aby chtěli pít vodu, místo aby museli pravidelně vést vašeho domácího mazlíčka k vodě. Žádný požadavek na obavy z bakterií, protože budova z nerezové oceli ji odolává. Vzhledem k tomu, že se podobá přírodnímu zdroji vody, tento držák vody galonu usnadňuje čištění a také je bezpečná myčka nádobí.

V nákupu, který udržuje hydrataci, je také zásadní podívat se na chladicí rohože a postele, které udržují naše chlupaté dobré přátele skvělé i v pohodě. Z tohoto důvodu sdílíme původní podložku Pet Products K&H Pet Products Elevated Pet Dog Bed, čokoláda. Toto lůžko pro domácí mazlíčky přichází v malém, středním i velkém a velkém a velkém středisku pro psí domácí mazlíčky, které pracuje na dodávce konstantního proudu vzduchu a vytvořené pro relaxaci chlazení. Kromě toho je zvýšená výška skvělá využívat jak uvnitř vašeho domova, tak venku.

V neposlední řadě však máme kurgo Zippy Travel Polyester Pet Dog Bowl. Tato mísa pro domácího psa není jen mísa pro psy. Vytvoří se, aby váš domácí pes udržel zvlhčený i krmený odkudkoli. Můžete se sklopit i zip zavřený, což je mnohem snazší přinést a skladovat, takže se nemusíte obávat, že se také zabírá i o mnoho prostoru. Tato mísa, která drží až 48 tekutých uncí, je jak bez rizika myčky, tak i materiál bez BPA, který vám umožní rychle prádlit a pokračovat na cestě kamkoli chcete se svým psem.

Pro mnohem více fantastických produktů viz Chewy.com

Aktualizováno z července 2021 příspěvku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post