Domácí péče ve světě Covid-19

od Deborah Hansen
1. června 2020
Svět se velmi změnil od doby, kdy jsem napsal svůj poslední článek o péči o domácí – call. Mnoho z nás zažilo příkazy a uzavření pobytu v domácnosti za to, že byly považovány za nepodstatné podniky. V naší slovní zásobě máme nové výrazy, jako je sociální distancování a osobní ochranné vybavení (PPE). Hrdinové byli předefinováni.

Co znamená skutečný virus pro ty z nás, kteří milují a pevně věří, že péče o domácí péči, které obsluhujeme? Existuje mnoho věcí, které je třeba zvážit pohyb kupředu jako na domácího žebříčku. Nejdůležitějším hlediskem je, jak se udržet v bezpečí a chránit své živobytí.

Jsem v oblasti, která vydala bezpečnější pořadí – v domácnosti a péče se nepovažuje za nezbytné. Konečné rozhodnutí jsem se uzavřel kolem 5:00 13. března 2020 poté, co jsem obsluhoval kočky dvou samostatných rodin, které se právě vrátily ze dvou samostatných plavby. Moje oficiální prohlášení pro své klienty bylo, že trávím hodiny plánováním a dezinfekcí, abych zabránil křížové kontaminaci pro službu Kitties I, potřebuji čas se dozvědět více o tom, jak se Covid – 19 rozpětí, abych mohl dát stejnou pilnost do prevence křížové kontaminace pro lidské rodiny.

Jako bývalý elementární pedagog jsem věděl, že většina virů je nakažlivá těsně před pozorováním příznaků. Obávám se, že bych byl nevědomky vystaven svými klienty, kteří milují cestování, a přivedl bych ho do domu s klienty, kteří mají existující podmínky. Většina mých klientů často cestuje a má starší rodiče nebo lidi s vážným zdravotním stavem v jejich domě.
Reklamy

Když jsem byl připraven pobavit myšlenku znovuotevření, prvním krokem, který jsem podnikl, bylo kontaktovat svou pojišťovací společnost. Při servisu populace s vysokým rizikem, na které se moje podnikání stará, jsem si chtěl být jistý, že jsem pochopil, jak moje pojištění fungovalo, pokud jsem byl obviňován z toho, že jsem do domu přivedl Covid – 19. Pokud jste nemluvili se svou pojišťovací společností, doporučuji vám zavolat. Je důležité pochopit, co pojištění vaší firmy poskytne v případě obavy klientů.

Dalším krokem, který musíte udělat, je mluvit s právníkem o možnosti obvinění. Ujistěte se, že vaše obchodní struktura je struktura, která nejlépe chrání vaše aktiva v případě obvinění, že jste virus přinesl do něčího domu.

Při rozhovoru se svým právníkem se zeptejte, zda je dobré mít vzdání se odpovědnosti za podepsání vašich klientů pro případ, že nevědomky přivedete Covid – 19 do domu, který služba, kterou služba. Pokud je doporučením vašeho právního zástupce mít tuto vrstvu ochrany, bude mít pro vás právní kancelář snadný další krok.

Poté, co víte, kde pokračování vašeho podnikání stojí legálně, můžete se rozhodnout o tom, jak postupovat. Stále věřím, že domácí péče je nejlepším prostředím pro kočičí. Když je kočka upravena tam, kde žije, máte delší časové období, ve kterém spolupracují. Kočka je méně stresovaná a vrací se normálně rychleji, když proces péče probíhá v jejich domě. Mnoho majitelů také dává přednost tomu, aby byla kočka upravena v domě, takže nemusí kočku uvést do nosiče nebo poslouchat nechvalně známou píseň kočičího automobilu. Ve světě Covid – 19 však to nemusí být z právního hlediska nejlepší.

Když znáte všechna svá fakta, možná je čas změnit z domu – na mobilní nebo salon. Tento krok může být dočasný, dokud není virus lépe pochopen, existují účinné způsoby léčby viru nebo vakcíny. Nebo se můžete rozhodnout, že riziko péče o dům – zabíjení je příliš velké a změna salonu nebo mobilního telefonu může být trvalým rozhodnutím.

Dalším hlediskem, které je třeba řešit, je to, že budete vystaveni tomu, co je v domovech, které obsluhujete. Pokud jdete do šesti až osmi domů denně, máte možnost vyzvednout si viry, které mají členové rodiny a návštěvníci tohoto domu. Musíte mít plán, abyste se udrželi v bezpečí.

Moje firma vždy povzbuzovala majitele kočičích, aby sledovali, fotografovali a navštěvovali se mnou, zatímco já ženich. Většinu své práce jsem vždy dělal v nejmenší koupelně; Sociální distancování v práškové místnosti není fyzicky možné. Pokud se rozhodnete zůstat jako dům s tím, že budete mít v oblasti péče o dům, budete se muset rozhodnout, zda budete stále pracovat v nejmenší koupelně, pokud umožníte majitelům sedět s vámi, pokud potřebujete přidat další vrstvy k vaší osobní ochraně a Pokud chcete vylepšit své konečné procedury čištění.

Pokud zůstanete House -Call, nebo pokud se změníte na salon nebo mobilní, očekávám po opětovném otevření vysokou míru obratu běžných klientů. Zatímco mnoho lidí přišlo o práci, mnoho dalších se bojí. Strach plus změna příjmu s největší pravděpodobností změní každého – dlouho -týdne klienta na náhodného klienta. Rozdíl je v tom, že tito klienti znají výhodu Regunull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post