Bojující plemena pro psy: Populárních 15 psů pro bojování

bojujících psů

Psí bojování je opravdu začarovanou krevní hrou, kde byla štěňata umístěna na přísnou stravu a tréninkové režimy, spolu s vítězným štěňátkem vyhrává peníze majitele. Pro tuto hru bylo obzvláště chováno mnoho plemen psů pro domácí zvířata a spousta boje proti plemenům pro psy je středně velké s odolnými těly, silnými čelistmi a kousavým pohonem.

Ale navzdory skutečnosti, že jste seznámeni s několika plemeny nazývanými tato hra, vás mohou překvapit další populární bitkové psi používané v této hanebné akci.

V dnešní době je domácí pes bitting v mnoha rozvinutých zemích nezákonný a věřil majiteli neuvěřitelným pokutám a vězeňským časem.

V prvcích Ruské federace a v Japonsku zůstává boje štěně legální hra. To je dokonce často identifikováno v USA a také ve Velké Británii.

Úvod bojovat

Podle vyprávění z NPR se objevila hra štěňátka, když se raní Římané postavili bojovali psů od sebe od bojů ve stylu gladiátora k smrti. Tyto boje vydrží až do doby, kdy pes nezemře, nechává bok zanedbávat poškrábání. Jak historie odhaluje, že domácí pes, který ztratí konflikt, je následně vzal jeho majitel, mučený nebo zbit špatně.

Kromě potěšení z boje s domácím mazlíčkem najdete velké množství peněz v sázce. Peníze se vyrábějí z účtování poplatků za čepy a vchod. Proto je dosaženo herního formátu. Lidé se mohou vsadit na jisté stíhací štěně, aby získali trochu přebytečného těsta.

Naštěstí v moderní společnosti lidé najdou koncept dvou štěňat, kteří jsou vytvořeni, aby se navzájem bojovali za absolutní potěšení z příšerného a nemorálního. Ještě nedávno v tomto minulém roce Mexiko také uvedlo „ne“ do jakéhokoli druhu psích bojových akcí.

Zatímco spousta štěňat byla bohužel stále zaměstnána pro boj v různých oblastech Země, tito současní bojující psi, o kterých všichni nyní víme, mohou být sledováni zpět do pěti různých plemen:

Přehled boje proti plemenům pet psů

Nyní ani jeden z výše uvedených pěti nevytvoří poskytování horkých bitv psů. V minulosti byly bojové kmeny pro domácí zvíře ctěny kvůli jejich velkým tělům, silným stavbám a pozoruhodně silným čelistům. Potřebovali mít hlasité a nízké kůry. Nyní však bojují s manipulací s domácími mazlíčky upřednostňováním střední velikosti a odolných psů.

Další krutý rys bojování s domácím psem, který není tak známý nebo opuštěný, jsou návnadové stvoření.

Zvířata s návnadou se používají ke kontrole schopnosti battlingu téměř jakéhokoli stíhacího štěně. Tyto metody koučování také zahrnují zabíjení a zabíjení různých zvířat, aby zkontrolovaly účinnost boje proti štěňatům.

Záznamy ukazují, že spousta návnadových tvorů se provádí pomocí podvodů s adopcí domácích zvířat a krádeží mazlíčků lidí, dokonce i adopci rodinných mazlíčků z blech pod záminkou, že váš mazlíček bude fantastický dům a zaměstnává pro reklamy „zdarma do dobrého domova“. Zjistíte, že příběhy krouží o tom, že Američané jsou oklamáni v online výdělcích štěňat.

Bojující psi

To je důvod, proč nemusíte nikdy prodávat svého domácího mazlíčka, kde nevidíte, kde se zvířátka brzy budou pohybovat.

Ačkoli se to většinou dívalo dolů a zakázáno z USA a také dalších oblastí, bitting pes pes stále vzkvétá v řadě různých národů.

Zejména v Jižní Africe je pro domácí pes pro tento den obrovským problémem, zejména menším státům, jako je Western Cape. I když je to také nezákonné, je o tyto úkoly méně péče. SPCA dělá co nejlépe, aby se pokusila eliminovat nelegální hru, ale vzhledem k tomu, že je velmi pod zemí, takže je těžké oslovit všechny a šířit vědomí.

Sestavili jsme poskytnutí několika nejžhavějších plemen psů na trhu a pohybovali jsme se zpět staletí. Několik z těch bittlingových psů bylo vychováno ze začátku pro toto použití, ačkoli to bylo později u jiných podobných psů, které by mohly být také užitečné z jámy.

Nejoblíbenější boj s plemeny psů pro domácí zvířata

(Několik z těchto štěňat překvapí každého jednotlivce!)

1. American Pit Bull Terrier – Battling Pet Dog Plemena

Od té doby, co jste pravděpodobně očekávali, se mezi těmi prvními na seznamu stal snadno nejznámějším bojovým štěňátkem-že americký Pit Bull Terrier. Všichni jsme pochopili, že Pittie pravděpodobně vytvořila rekord kmenů bojujících se zvířaty a za tím je důvod. Zažili strašlivé výsledky, které se v americké společnosti vrátily.

Pit Bulls jsou nejoblíbenějším plemenem, pokud jde o boje s domácím mazlíčkem, vzhledem k tomu, že nejsou jen mocní a vytrvalí, ale také velmi věrní a jsou kvůli chovu mnohem konkurenceschopnější. To, co z nich činí ideální boj s domácím mazlíčkem, může být také jejich vytrvalost – že štěně se nebude ustoupit od boje, i když zraní nebo blízko smrti, na rozdíl od jiných kmenů.

2. American Bulldog -Boj s plemeny psů pro domácí mazlíčky

Toto plemeno se s jinými zvířaty nedělá dobře, a to je přesně to, co z něj dělá mocný konkurent z jámy. To platí zejména, když jiný pes je přesně stejný napětí a pohlaví. A vzhledem k tomu, že jsou pozoruhodně řízeny kořistí, jsou žádoucí v bojové planetě pro domácí mazlíčky a zůstávají mezi velmi populárními kmeny pet psů od USA

3. Bull Terrier – bojování plemen psů

Ve skutečnosti bylo mnohem více než Pitties, které bylo původně chováno plemeno Bull Terrier pro domácího psa bojujícího v římských dobách a může být často viděno zobrazeno na obrázcích z římské říše (pokud byste navigovali své historické knihy). Tento kmen byl a nazývá se štěně gladiátor. Bez ohledu na jejich vzhled však mají opravdu mnohem pozitivnější temperament než různé jiné špičáky s tím, že poskytuje boj proti psích plemenům.

4. Cane Corso – bojování s plemena psů pro domácí

Cane Corso je stále dalším známým odolným a robustním plemenem, které se zdá být konkurenceschopné, a obvykle vytváří spoustu seznamů štěňat, které hledají. To se vrací zpět na jejich vlastní pozadí, vzhledem k tomu, že tento italský mastiff byl pro Římany využíván jako štěně vojáků. Jakmile jeden navštívíte, jsou velké a výjimečně zastrašující.

Tito psi mají velmi silnou čelist spolu se silnou kořistí. Tento kmen může snadno vládnout v důsledku jejich velké velikosti a vytrvalosti v jámě a důsledně je učinil mezi největšími plemeny pro domácí zvířata. V dnešní době jsou také využívány v armádě a získávají oblíbené štěně v policejní funkci.

5. Doberman – bojování s plemena psů

Doberman, původně chovaný jako bojové a lovecké štěně, je firemní konkurence od domácího psa bojujícího s jámou kvůli jejich vytrvalosti a vytrvalosti. Ačkoli se tento pes zdá, že v tomto seznamu je mnohem tenčí než řada různých kmenů, nedovolte, aby vás oklamali – Dobermans jsou pro svou agresi a účinnost dobře oblíbení.

Doberman v jejich štíhlém rámci obsahuje velkou část moci a svalu. Jsou také velmi chytří a milují uspokojení svého majitele. Je to opravdu základní napětí pro trénink a často berou dekorace jako mezi nejchytřejšími plemeny pro domácí zvířata na planetě. Ale zatímco jsou jedním z rozlišovacích bojových plemen psů, Dobermans jsou také oblíbení pro své podřadné genetické zdraví a jsou nyní méně populární, jak tomu bylo.

6. Rotvajler – bojování plemen psů pro domácí zvířata

Ne mnoho jednotlivců chápe, že rotvajlery jsou obvykle mnohem konkurenceschopnější, mnohem silnější a mnohem škodlivější (ne -li správně vzdělané) než významní pit býci nebo další kmeny. Na základě čísel by rotvajleři byli primárním množstvím strašlivého domácího psa na trhu kvůli tomu, jak je mnoho zranění psího kousnutí přičítáno napětí ve srovnání s některými jinými.

Klidné, statečné a pozitivní, toto horké bojové plemeno štěňat bude vyzvat cokoli, co jim bude. Rotvajler patří mezi nejčastěji používaná bojová plemena štěňat pro tento den nejen kvůli jejich trvanlivosti, kousnutí a agresivitě, ale také proto, že jako pitbuly se nevrátí.

7. American Staffordshire Terrier – Battling Pet Dog Plemena

Agilní, atletický, rychlý a konstantní, americký teriér Staffordshire je stále dalším populárním plemenem pro domácí zvíře, které je nyní zaměstnáno v nelegální hře. Amstaff, protože tito psi jsou také chápáni, je obvykle docela agresivní vůči jiným tvorům. Jsou vytrvalí a budou bojovat o smrt.

Nevyvěte je však pouze jako jeden z oblíbených plemen psů pro domácí zvíře. Spolu s tréninkem a správným pohřbením od štěňat by Amstaff mohl být poměrně dobře vychovaným společníkem a věrným, klidným chlupatým přítelem pro spoustu milujících majitelů domácích zvířat.

8. Staffordshire Bull Terrier – Battling Pet Dog Plemena

Další teriér mezi „prvním“ Staffordshire Bull Terrier z Anglie je stejně populární v boji s domácím mazlíčkem. Staffy, vzhledem k tomu, že jsou často známí, budou bojovat, když bude napadena, a nejsou s jinými zvířaty dobří. Kvůli teriérickému plemeni mají také vysokou kořist, která z nich činí ideálním uchazečem o hru, jako je boje s domácím mazlíčkem.

Tyto kmeny se používají jejich podsadité sestavení a tlaky na boj a v dnešní době se obvykle vyskytují v bojích pro psy. Jsou to také inteligentní psi, kteří se snadno trénují a chtějí potěšit svého majitele, což je pro tuto kliniku ještě mnohem ideálnější.

9. Kuchi – bojování s plemena psů pro domácí mazlíčky

Velmi vzácné plemeno pro domácí pes, Kuchi – také označované jako afghánské pastýřské štěně – patří mezi nejžhavější bojující psy v Afghánistánu a dalších zemích v okolním regionu. Tito psi byli původně chováni, aby zajistili své majitele, než si lidé uvědomili, že jsou také dobré vydělávat peníze v boji s domácím mazlíčkem.

Protože štěňata Kuchi jsou velmi teritoriální, drsná a přitahována, aby se o sebe starala, všichniVytvořte docela mocné soupeře ze Středního východu. Z výše uvedeného filmu můžete pozorovat rekord o domácím mazlíčku bojujícím v Afghánistánu spolu s afghánskými pastýřskými štěněmi v činnosti. Zřídka najdete toto plemeno pro psy z USA.

10. Německý ovčák – bojující plemena psů pro domácí mazlíčky

Němečtí pastýřští psi vytvářejí rekord bojujících s plemena psů, protože jsou pro tento den zaměstnáni v některých bojových prstenech, hlavně kvůli jejich schopnosti být snadno vyškoleni k úderu. Nejedná se o nejsilnější nebo nejpovoznější štěně mezi bojovými psy, ani nemají velmi silné občerstvení pro domácí psi, ale jejich moudrost je věc, která je činí horkou.

Německý pastýř má čistý úder instinkt kombinovaný s jejich konkurenčním charakterem a oddaností, který může být zdiskreditován mnohem více, když je přinesen z štěně. Patří mezi nejchytřejší plemena pro domácí zvířata pro tento den, ale nerovná se u moci spoustu dalších bojových plemen štěňat zde.

11. Akita – bojování s plemeny psů pro domácí mazlíčky

Kupodivu, Akita dělá záznam boje proti plemenům pro domácí ps Tento kmen nebyl nikdy chován do bitvy, ale v současných dobách (zejména ve Velké Británii) byli využíváni v jámách na rozdíl od jiných štěňat stejné moci a zuřivosti.

Tento kmen sleduje jeho zdroj zpět do Japonska. Byli zpočátku chováni, aby zajistili šlechtu v jejich rodném stavu. Byly také využívány ke sledování velké hry jako Bear a Wild Boarand, takže v těchto dnech byli výjimeční lovecké psy.

12. Boerboel – bojování plemen psů pro domácí mazlíčky

Díky své síle a velikosti je boerboel hodně často využíván jako boj s domácím mazlíčkem ve městech, jako je Jižní Afrika.

Patří mezi nejúčinnější plemena pro psy na planetě. Mít svaly a velký konstrukt a docela silnou čelist a kousnutí a neexistuje divu, že bórboel je často využíván mezi bojovými psí plemena.

13. Tosa INU – Battling Pet Dog Plemena

V důsledku toho jsou INU TOSA velmi konkurenceschopné, zběsilé při boji s ostatními psy a jsou opravdu silné. Toto plemeno domácího mazlíčka pocházelo v Japonsku a zůstává hlavně v této oblasti, bohužel se stále často používá zejména v příležitostech pro domácí zvířata.

14. Anglický mastiff – bojování s plemena psů pro domácí mazlíčky

Ačkoli to není nyní tak prospěšné pro boj s domácím mazlíčkem, jak to bylo odpoledne, anglický mastiff zůstává v boji proti jám v určitých oblastech a státech. Tito obrovští psi jsou oblíbení pro svou zastrašující velikost a elektřinu.

Narodili se však strážní psy, jsou však nyní známí své jemné charakteru, když jsou vhodně vzdělaní mladým věkem. Trenéři klepnou v přirozené dominanci štěně a při zvedání anglického mastifa pro váš bojový prsten tlačí, ale obecně je však tento kmen docela klidný a také při zvyšování pravého mazlíčka dělá vynikajícího domácího mazlíčka.

15. Dogo Argentino – bojování s plemeny psů

Další děsivé a naznačují, že vypadají populární plemeno pro domácí pes, které se očekávalo, že bude v tomto záznamu – že Dogo Argentino. Velký, svalnatý a normálně bílý, Dogo Argentino je mocným soupeřem, když je umístěn v jámě a také bude nebezpečí pro jiné stvoření.

Vzhledem k uvolněné kůži kolem krku není pro jiného domácího psa základní, aby měl přilnavost a zatáhl dogo dolů. Mezitím je tento kmen konkurenceschopný s velmi silnou kouskovou silou, díky čemuž je děsivý konkurent proti každému dalšímu štěně v tomto seznamu.

Populární bojová plemena pro psy

Těchto pár psů je opravdu jen myšlenkou ledovce, pokud jde o boj proti plemenům psů. Jen jedno vyhledávání s Googlem vytáhne stovky videí a fotografie psů bojujících a uvědomíte si nejpodivnější plemena nucená účastnit se této kruté akce.

Je smutné najít tuto zakázanou, barbarská hra stále naživu, ale mnohem více úřadů se týká vyrovnání s vlastní morálkou a neustále se s domácími mazlíčky bojím, zatímco majitelé domácích zvířat nebo milovníci domácích zvířat si to uvědomují.

Pokud jde o plemena pro domácí zvířata, která byla zdůrazněna dříve, každá z nich vytvoří vynikajícího rodinného domácího psa, pokud bude socializován a správně trénován. Jsou jen konkurenceschopné kvůli vlastnictví a školení, a pokud to není jejich životní práce, udělají fantastické domácí mazlíčky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Leo ShedsLeo Sheds

AddThis Sdílení ButtonsShare na FacebookFiceBookfaceBookshare na Twittertwittertwittershare na pinterestpinterestpinterestshare to moreaddthismore7 Pochopil jsem, že to přichází. Pochopil jsem, když jsem se zavázal k Leovi, bude se uvolnit. Když se poprvé