Birchmere Cats: Model pro úspěšný komunitní kočičí program

The Birchmere je legendární hudební místo v Alexandrii ve VA, těsně mimo hlavní město národa. Poprvé se otevřela v roce 1966 a od té doby zahájila kariéru takových hudebních svítidel, jako je Mary Chapin Carpenter, Lyle Lovett, Shawn Colvin, Jeff Walker, Dave Matthews, Vince Gill, John Prine, Emmylou Harris, Linda Ronstadt a K.D. Lang – a to je jen několik umělců, kteří byli považováni za dobré kamarády Birchmere.

Minulý měsíc jsem šel do Birchmere, abych viděl Kris Kristofferson. Jako teenager jsem na něj měl značnou zamilovanost, ale nikdy jsem ho neviděl hrát naživo. Vzhledem k tomu, že je mu 82 let, jsem si myslel, že bych měl tuto příležitost využít, než přestal cestovat. Nečekal jsem, že se v rámci zážitku setkávám s nádherným komunitním kočičím programem!

Když Devon Cain poprvé začal starat o kočky v roce 2013, byla to zavedená kolonie devíti koček. Od té doby byli ztraceni čtyři členové. “Boo a Little G zmizeli, Red Radley byl zraněn a znovu uvězněn (ukázalo se, že měla rakovinu prsu a musela být eutanizována) a Radley byl nalezen na betonu v místě,” řekl Devon. “Přivedl jsem Rexa domů.” Zbývající čtyři kočky byly v loňském roce znovu uvězněny a obdržely aktualizované, dlouhodobé výstřely vztekliny. Všechny kočky byly tnr’d (Trap-Neuter-Return.)

Devon se v roce 2018 přestěhoval do Richmondu, „ale ne předtím, než se ujistil, že existuje dost lidí, aby se starali o kočky,“ říká.

V komunitě je nyní několik soucitných a renomovaných lidí, kteří se o kočky pečují každý den. Kolonie se nachází vedle Birchmere a hudební hala byla velmi podporovaná. Dokonce umožňují pečovatelům shromažďovat dary a prodávat umělecké dílo během koncertů.

“Ginny a Pat, kteří také dělají umění/dary v Birchmere, jsou mainstays, spolu se Susan B, která plánuje víkendovou péči,” řekl mi Devon. “Vždy existuje asi osm až jedenáct lidí, kteří pomáhají, i když se někdo musí pohnout nebo odejít z jiných důvodů.”

“Kočky Birchmere jsou ve srovnání s většinou zvířat, které jsou opuštěné nebo narozené divoké, velmi šťastné,” říká Devon.

Devon je vášnivý pro komunitní kočky obecně. “Kočičí kolonie Birchmere je na dobrém místě a má zdroj příjmů, ale jiné kolonie koček nejsou tak šťastné,” dodává. „Darujte prosím organizacím, kde žijete, které podporují kočky divoké a komunitní kočky, zejména pokud poskytují služby TNR, které brání kočkám v průniku a způsobují tak větší potenciální utrpení. Zvažte přijetí zvířete z útulku nebo záchranné skupiny. Vraťte je do útulku nebo záchranné skupiny, pokud se o ně nemůžete starat z jakéhokoli důvodu. “

Ingrid King

Mohlo by se Vám také líbit:
Recenze: Průvodce Alley Cat Rescue pro správu komunitních koček

Operace Catnip Trains Veterinární lékaře, aby pomohli komunitním kočkám

Krmení komunitních areálů Během pandemie – třetí část: Pokračování v péči o kočky

«Prozradí: kočičí kapesní taška z Triple T Studios
Mews a Nips: Proč kočky krouží své zadky před podvodem »

6 komentářů k Birchmere Cats: Model pro úspěšný komunitní kočičí program

Edna říká:

3. června 2019 ve 14:42

Prostě úžasné. Skutečně oddaný milovník koček. Chtěl bych se jednoho dne podívat na Birchmere. Bůh žehnej, Devone!

Odpověď

Bernadette říká:

3. června 2019 v 11:47

Líbí se mi, když podniky nejen zrychlují, ale také pomáhají s dosahem a vzděláváním!

Odpověď

Eileen Davis říká:

31. května 2019 v 20:14

Jsi největší, Devone. Vytvořili jste to sami a pracovali na tom sedm let. A všichni úžasní lidé v té sousedství, kteří nyní přistoupili k talíři. A nádherní lidé v Birchmere, kteří vás poslouchali, když jste v ten den chodili a řekli jim, že mají kočky !!! Dejte Rexie velké objetí jeho tetiček na ocasu vysoko.

Odpověď

Ray in Bowie říká:

31. května 2019 v 10:16

Viděl jsem spoustu racoonů, stejně jako kočky.

Odpověď

Ace říká:

31. května 2019 v 9:53

OMC – chodím do Birchmere každý obvykle a nikdy jsem neviděl tyto krásy! Takže potěšilo, že se o ně někdo stará !!!

Odpověď

Janine říká:

31. května 2019 v 8:06

Opravdu obdivuji lidi, kteří se starají o kočky na takových místech. Někteří lidé by mohli jen otočit druhou tvář, ale ti, kteří pomáhají, jsou pro mě skutečnými hrdiny.

Odpověď

Zanechte odpověď Zrušit odpověď
Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *
Komentář *
Název *

E-mailem *

Ponecháním komentáře souhlasíte se sbírkou vašich dat podle tohoto webu podle našeho
Zásady ochrany osobních údajů.
*

Informujte mě o následných komentářích prostřednictvím e-mailu. Můžete se také přihlásit k odběru bez komentování.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Co spouští krev v moči psa?Co spouští krev v moči psa?

AddThis Sdílení tlačítek na FacebookfaceBookfaceBookshare na Twittertwittertwittershare na pinterestpinterestpinterestshare to moreaddthismore3 Poskytování známky močící krve domácího mazlíčka může mít spoustu potenciálních příčin. Nejdůležitějším problémem se ptám majitelů domácích zvířat se