Iris Grace: Jak před dvěma lety jsem umění a speciální kočka odemkla tiché světové

, byl jsem poctěn, když pro nás Arabella Carter-Johnson napsal hostující příspěvek a představil nás s její velmi zvláštní autistickou dcerou Iris a ní Maine Coon Cat Thula, která byla nápomocná při pomoci Iris otevírat a komunikovat způsobem, který předtím neudělala. Protože pak pár zachytil světové srdce prostřednictvím své stránky na Facebooku a dalšími médii.

V Iris Grace: Příběh malé holčičky, jejíž talent odemkl její tichý svět, Iris matka zaznamenává úžasnou cestu, jak jí výrazně autistickou dceru pomáhá. Prvních několik let Irisho života sotva komunikovala vůbec a stěží se na její matku dívala. Nakonec zjistila, že Iris má pozoruhodný talent: začala malovat a umění fungovalo jako odbytiště k vyjádření svého ducha.

Ale teprve když se rodina rozhodla dostat Thula, Maine Coon Kitten, že Iris začala rozkvétat. Intuitivní kotě dokázalo dosáhnout Iris způsoby, jak ani její matka nebyla schopna. Iris se stal mnohem sebevědomějším a mnohem více interagoval se světem kolem ní.

Carter-Johnson pozve čtenáře do svého domu. Na několika prvních stránkách jsem zjistil, že jsem vtáhl do světa rodiny: jejich ohromující zahrada, herna Iris a oblast obklopující jejich domov. Ale co je důležitější, Carter-Johnson sdílí intimní podrobnosti o životě rodiny a ona položí její srdce. První polovina knihy není snadné čtení. Považoval jsem za viscerálně nepříjemné sledovat boje Carter-Johnson se svou nereagující dcerou. Obdivoval jsem její neúprosnou snahu najít nové způsoby, jak oslovit svou holčičku, ale ještě mnohem více jsem byl hluboce pohnut pouhou silou její bezpodmínečné lásky k Iris.

Když se Thula připojí k rodině, všechno se změní. Iris začne komunikovat, nejprve s Thula a poté se svými rodiči a větším světem kolem ní. Bonda mezi Thula a Iris je nad rámec úžasného – pokud vůbec existoval vztah spřízněné duše, je to určitě to.

Krásně ilustrovaná a psaná, s velkolepými fotografiemi Carter-Johnson, se tato kniha hluboce dotkla mého srdce. Nečekal jsem, že to bude taková kniha, kterou jsem nemohl položit, ale zjistil jsem, že jsem se stránky dlouho obracím do noci. Tato kniha není jen důkazem léčivé síly koček, ale také dojemný příběh bezpodmínečné lásky k matce pro svou pozoruhodnou dceru a jak, jak uvádí na webových stránkách Iris Grace, „mohou být osvětleny tisíce svíček jedinou svíčkou. “

Přívěs knih nabízí fantastický pohled do světa Iris a Thula:

Iris Grace je k dispozici od Amazonu.

Interiérové ​​obrázky © Arabella Carter-Johnson, používané se svolením

Zveřejnění FTC: Od vydavatele jsem obdržel kopii této knihy. Přijetí kopie bezplatného neovlivnilo mou recenzi. Všechny recenze na tomto webu budou vždy odrážet můj pravdivý a nezaujatý názor.

Ingrid King

Mohlo by se Vám také líbit:
Recenze knihy: Grace přerušená Julie Hyzy

Mews and Nips: Autistic Child najde svůj hlas prostřednictvím umění a její kočičí nejlepší kamarád

Je to Tortie Girls Time!

«Prozradí: Bootsie’s Corner Scratcher od Pioneer Pet
Vítěz okna Lacey’s Lookout ™ ™ »

6 komentářů k Iris Grace: Jak umění a speciální kočka odemkly tichý svět malé holčičky

Maria říká:

13. května 2016 ve 12:50

Z nějakého důvodu jsem tento příspěvek uložil pro čtení později – v některých případech to dělám, když vím, že budu tak dojatý nebo dotknut, musím si poté odpočinout.
Byla to dobrá volba; Četl jsem, znovu jsem četl, zapůsobil na fantastické fotografie této ohromující dívky a její stejně ohromující kočky. Video je .. well, úžasné, nemůže najít lepší slovo.
Není to srovnání, ale tady ve Švédsku se v kočkách vzala řada domů pro seniory trpící Alzheimerovou chorobou, protože dělají všechny potěšení a „kvetou“. Kočky (a psi, jak přiznávám, mají bezpochyby léčivou sílu na lidi. Můj život by nebyl tak dobrý, aniž by v něm měl kočky!

Odpověď

Ingrid říká:

13. května 2016 ve 16:11

Není to fantastický příběh, Maria? Také jsem slyšel účty, kde kočky (a také psi) pomáhají Alzheimerovým pacientům. Doufám, že mnohem více a mnohem více zařízení bude mít v budoucnu terapeutická zvířata.

Odpověď

Maru Clavier říká:

29. dubna 2016 v 11:39

Pohybující se!
Milujte vid.
Síla koček jako léčitelé mě nikdy nepřestávají ohromit.

Odpověď

Janine říká:

29. dubna 2016 v 8:12

Takový úžasný příběh. Nemůžu se dočkat, až si přečtu tuto knihu.

Odpověď

Jennifer říká:

29. dubna 2016 v 7:38

Naprosto neuvěřitelný příběh! Děkujeme, že jste na to upozornili na to Ingrid.

Bůh žehnej této rodině.

Odpověď

Léto říká:

29. dubna 2016 ve 4:11

Zní to jako taková speciální kniha. Můj člověk ví, jak magický a uzdravuje vztah mezi kočkami a lidmi – vztah mezi Iris a Thula je ještě mnohem zvláštnější.

Odpověď

Zanechte odpověď Zrušit odpověď
Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou Marnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post