Smrt 20 psů v Arizoně Kennel

Smrt 20 psů v Arizoně v chovatelské stanici

Naposledy aktualizováno 4. července 2014 úniky Puppy Zanechte komentář
20 psů objevených mrtvých v Arizonské chovatelské stanici

X

Vzhledem k tomu, že v pátek ráno nalezeli v pátek ráno pracovníci v ekologickém internátním zařízení Acres v Gilbertu v Arizoně. Původně bylo hlášeno, že došlo k 17 psích úmrtích, nyní se mýtné zvýšilo na 20. Jeden ze psů zřejmě žvýkal klimatizačním napájecím kabelem, který vedl k tomu, že psi umírali přes noc. Regionální úřady to nazývají tragickou nehodou.

Pracovníci v zařízení naposledy zkontrolovali psy ve 23:00, když se příští ráno v 5:30 v 5:30 ukázali, že psi byli zemřeli. Majitelé chovatelských stanic byli mimo město, když došlo k události. V pátek večer se ukázali zpět do domu a začali telefonovat telefonním hovorům pro majitele psí. Někteří majitelé psů hlásí, že když se ukázali, že v sobotu ráno vyzvedli své psy, bylo řečeno, že unikli.

Doug Hart hledal psího sestry, který zjevně unikl. Mluvil dnes s USA a také prohlásil: „Moje matka a všichni tito lidé jeli kolem a hledali své psy po dobu dvou hodin, aby zjistili, že psi jsou v kůlně mrtví.“

Úřad šerifa v oblasti Maricopy tento případ vyšetřuje. Chris Hegstrom z šerifské kanceláře specifikoval: „Zdá se, že v prostoru, kde byli psi drženi, je suchá zeď, se kterou psi žvýkali, a také žvýkal elektrickou kabeláží, která tam byla, která tam vypnula napájení Konec budovy “, stejně jako„ v tomto okamžiku se zdá být tragická nehoda. “ V neděli večer nebyly vzneseny žádné poplatky.

Doporučené čtení:

Wimbledon Champion Andy Murray zachraňuje psa

Hledání Michiganského psího balíčku se zintenzivňuje

Pes s hlavou uvízl v nádobě zachráněné v Detroitu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post