Čtyři věci, které jste možná nerozuměli o mikročipinu vaší kočičí

AddThis Sharing ButtonsShare na FacebookFacebookFaceBookshare na Twittertwittertwittershare, aby PinterestPinterestShare to Moreaddthishore7

Dodržování je hostující publikování od Gayle Bentham z SureFlap Ltd:

1. Mikročipy mohou být účinnější než límce

Límec i značka mohou být fantastickou vizuální metodou, jak okamžitě určit váš kočičí, pokud se ztratí. Co však nastane, pokud váš kočičí ztratí límec? Pokud vaše kočičí nemá mikročip jako zálohu, je nesmírně nepravděpodobné, že by vám váš pečlivý mazlíček mohl být vrácen, pokud ztratí límec. Kočičí mikročip se nemůže ztratit a bude fungovat jako dlouhodobý typ identifikace pro vaši kočičí po celý život. Pokud dáváte přednost tomu, abyste si kočili nosili límec, ujistěte se, že má také mikročip jako zálohu.

2

Mikročip je malý, o velikosti zrnu rýže. Vaše kočičí může být mikročipetována při vaší regionální veterinární chirurgické léčbě rychlým i jednoduchým postupem, který nepotřebuje, aby se vaše kočičí sedala. Mikročip je vložen veterinářem do volné kůže za krkem vaší kočky pomocí stříkačky. Celý postup skončil rychle a často bezbolestně. Pokud váš kočičí objeví GOS k veterinářům zneklidňujícím, proč ho nepřijmout, aby byl mikročipen, až příště potřebuje svůj posilovač?

3. Mikročipování vašeho kočky může být nejlevnější metodou pro určení vašeho domácího mazlíčka

Náklady na mikročipu vašeho kočičího se velmi liší, ale v mnoha zemích je to levnější, než si myslíte. Louzl a značka se může zdát levnějším typem identifikace domácího mazlíčka, ale může to být nákladnější než mikročipování, pokud vaše kočičí liška pravidelně ztrácí límec. Náklady na náhradní límce se brzy sčítají a můžete na ně skončit náklady na více peněz, než byste měli mikročinout svou kočku. Budete vyžadovat pouze zaplacení mikročipu své kočičí listiny.

4. Pokud je váš kočičí mikročipený, může využít dveře kočičího mikročipu Sureflap

Mnoho majitelů kočičích zažilo problém sousedských koček terorizujících svého domácího mazlíčka tím, že vstoupili do svého domu pravidelnými kočičími dveřmi. Takové vniknutí může způsobit významný stres rezidentní kočce. Pokud má váš kočičí mikročip, může těžit z dveří SUREFLAP Microchip Feline, které čte jedinečné číslo mikročipu vaší kočky a také odemkne pouze pro vašeho domácího mazlíčka. Pouze váš kočičí má přístup k SureFlap, zastavit další kočky i divokou zvěř u dveří! Sureflap lze také využít interně v domácnostech s více kočkami k výrobě samostatných krmných oblastí pro kočky při různých stravě.

Gayle Bentham je reklamní asistentkou pro Sureflap Ltd, který vyrábí a nabízí kočičí klapku SureFlap. Další informace o Sure SurefFap naleznete na adrese www.sureflap.com.

Mikročip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post