Ten pes, který peká na vánočním stromu, stejně jako další vtipné příběhy pro domácí mazlíčky

, má na vánoční stromeček nějaký typ vašich psů? Ace má!

Během díkůvzdání si strýc mého manžela vzal čas na to, aby šel ven a také pro nás zkrátil online strom.

Měli jsme to na jeho boku u auta, stejně jako jsem vzal eso venku bez vodítka, za předpokladu, že bych ho mohl v případě potřeby telefonovat od stromu.

No, to byl hloupý předpoklad. Můj pes šel k čichání toho stromu a okamžitě na něj zvedl nohu!

Oh, eso. Myslím, že to bylo venku i všechno. Jak přesně měl vědět? ?

Požádal jsem několik dalších nadšenců psů, aby se podělili o své vtipné prázdninové příběhy. Níže jsou jejich příběhy, podle jejich vlastních slov. Ještě mnohem lépe, pokud několik z vás chce přidat své komentáře!

Kathryn Clappison a její pes Modie:

Můj přítel i já jsem hledal náš vánoční strom na stromové farmě v horách, když se na vodítku našeho bitů nefungovalo, stejně jako ona byla uvolněna.

Vstoupila na běh, jako bych ji nikdy předtím neviděl, tkaní kolem vánočních stromků a také měla čas svého života.

Jakmile byla spokojená, utekla ke mně a také jsme ji dostali zpět na vodítko. Když jsme se pokusili spousta naší 7-noha Douglas Fir do malého Honda Civic-nechápu, čemu věříme-znovu se uvolnila a začala se přiblížit kolem auto parkoviště.

Ten den jsme dokázali bezpečně získat jak psa, tak i náš strom v autech a nákladních vozech, ale to však vedlo k spíše nezapomenutelnému zážitku.

(Modie je na obrázku se stromem.)

Erin Gleeson a její italský chrt Enzo:

V loňském roce jsme, zatímco jsme otevřeli dárky, jsme si vytvořili čerstvě vařený jablečný koláč.

Věřili jsme, že oba psi byli s námi celou dobu, ale když jsme šli zpět do kuchyně, zjistili jsme, že náš italský chrt Enzo vylezl na pult a snědl střed z koláče.

Nejhorší na tom je, že je to dlouhodobý recept na domácnost, který moje máma každý rok dělá pro strýce, a také se na ten koláč po celý rok dívá.

To odpoledne jsme mu museli říct, že pes snědl koláč!

Angela Farrell a její jezevčík Philip:

Jako nové štěně a přírůstek do naší rodiny, moje budoucnost, i já jsem byl velmi nadšený tím, že ukázal Philipovi jezevčíku, nedávno zdobený vánoční strom.

Měli jsme o něm úžasné vize, jak se stočila před ukončením, když se světla stromu rozsvítila.

Ale měl různé nápady.

Když jsme otevřeli dveře, běžel ke stromu, vybral si nohu a nakoukl kolem nich.

Anthony Filomena a jeho Labrador Max:

Zpět na Vánoce roku 2004 to byl Štědrý den, stejně jako mi bylo 13, stejně jako frustrovaný rodiči, které jsem prosil alespoň dva roky předtím, než jsem pro mě na Vánoce získal psa.

After they told me it was not going to occur for the second year in a row, I went to bed extremely early while we had household as well as guests over since I was extremely stubborn.

The next morning when they all wished to get up, around 6 a.m., I keep in mind staying in bed as well as still pouting that if I didn’t have one I wasn’t coming. Další věc, kterou jsem pochopil, své dvě tety i bratrance vešly do mého pokoje a uvedly, že přijde dolů.

It was extremely weird for them to be over so early on Christmas morning, as well as to my surprise, as I go downstairs, there he was! Eight-week-old, purebred yellow Labrador puppy – I soon named him Max! It was seriously the very best surprise of my life.

I keep in mind a few days later as well as the next year or two we had to be extremely cautious around Christmas time as he would eat all of the ornaments off the tree, pee on the tree, as well as he would always open up people’s provides under the Christmas tree!

OK, exactly how about the rest of you? What stories do you have?

Don’t fail to remember to indication up for my email updates here. You’ll hear from me about twice a month.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post