Petmeds® psí skvrny očí a slzy

AddThis Sharing Buttonsshare to FacebookFacebookFaceBookshare na Twittertwittertwittershare to pinterestpinterestpinterestshare to moreaddthismore1

Jednou z mnohem běžnějších otázek obdržených na veterinární klinice je, když si strážci zvířat stěžují na nahnědlé zabarvení pod očima svého domácího mazlíčka známého jako oční nebo slzné skvrny. To je mnoho obvykle vidět u menších lehčích nebo bílých plemen, jako jsou maltští, pudlíci a Shih-tzus, abychom jmenovali jen pár. Nejběžnější příčinou je způsobeno částečným zablokováním slzných kanálů očí, které jsou běžné u menších plemen z neznámých důvodů.

Zatímco spláchnutí slzných kanálů lze provádět při sedaci, toto blokování se obvykle opakuje. K dispozici jsou však chirurgické možnosti, obvykle jsou poměrně drahé. V průběhu let došlo k četným nápravným prostředkům a zkoušených různých produktů, všechny s nejlepším částečným úspěchem podle mého názoru a zkušeností. Obvykle používaný v průběhu let je známý jako andělové oči. Tento produkt má ve skutečnosti antibiotikum známý jako tylosin, který působí ke snížení pigmentu v slzách, což pomáhá snižovat intenzitu zabarvení.

I když jsem s tímto produktem viděl mnoho psů, mým problémem je používat antibiotikum pro dlouhodobé nebakteriální stav, což může mít za následek rezistenci na antibiotika a potenciální další zdravotní problémy později. V důsledku toho doporučuji používat pouze takové produkty občas nebo krátkodobě.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Legrační dohoda sLegrační dohoda s

AddThis Sdílení tlačítek na FacebookFacebookFaceBookshare na Twittertwittertwittershare na pinterestpinterestpinterestshare to moreaddthismore5 Jsem kočičí spousty emocí, stejně jako je všechny ukazuji na tváři. Chtěli byste vidět několik mých vtipných tváří? Dobře,