Novinka od Sleeppod: The Martingale Feline Walking Harness a také Comfort Suede Blohaway Collar

Tato publikace je sponzorována SleepEpod

Neexistují žádné obavy, že vnitřní kočky online delší i zdravější životy. Typická délka života pro vnitřní kočičí je 12 až 15 let oproti 4 až 5 let pro vnější kočku. Aby se zajistilo, že také online šťastné životy, je nezbytné, aby kočičí strážci poskytovali stimulační prostředí. Pokud se cítíte silně, že váš kočičí by měl mít přístup k fantastickému venku, trénink vodítka je metodou, která jí umožňuje bezpečně užívat si venku. U některých koček mohou bezrizikové exkurze pomoci zabránit problémům z návyků jejich stimulací a pomoci jim zbavit se nadměrné energie. Výcvik vodítka může být rovněž dostupný během výletů do veterináře nebo během nouzových situací.

Získejte správný postroj pro vaši kočku

Chcete -li trénovat kočičí, abyste chodili po vodítku, požadavek na začátek postroje zvláště vyrobených koček. Měl by být lehký, pohodlně i ve tvaru a zahrnovat klip připojený k zadní části postroje. Vodítko by se mělo vytáhnout z hrudníku, ne z krku.

Martingale Feline Walking Harness

Novinky od Sleeppod, tvůrci nejlepších kočičích lůžek na trhu, přichází jedinečný kočičí postroj, který zabraňuje i těm nejchytřejším kočkám, aby se ustoupili k postroji.

Vyrobeno z vysoce kvalitního, prodyšného přizpůsobení pro pohodlné opotřebení po dlouhou dobu je postroje pro bezpečnost testováno na sílu.

Je nabízen ve třech velikostech (malé, střední i velké), stejně jako pět barev: půlnoční modrá, růžová pivoňka, jahodová červená, trysková černá a ledovcová stříbrná.

Design na obrázku v horní části této publikování je nádherné léto, terapie kočičí a kočička na cestách. Minulý měsíc jsme uvedli rozhovor s letním člověkem.

Slim Leash

Nové šestimetrové vodítko Sleeppod doplňuje nový postroj Martingale a zahrnuje typ funkcí, které byste očekávali od lídry na trhu v bezrizikových výrobcích pro domácí zvířata. Skládá se z nylonového popruhu s vysokým tahem s robustním šitím a také s vysokou pevnou, snímkovým hákem letadla, který byl testován v tahu v letecké laboratoři, aby potvrdil, že vydrží více než 500 liber síly. Intuitivní, push-on Snap Hook styl je výhodný pro ty, kteří mají problémy s artritidou nebo rukou. Odolný, ale lehký, nebude vyhodnotit váš kočičí dolů. Nabízeno v uhlí, růžové pivoňkách, modré laguně a brilantní mědi.

Komfortní semišový odtrhnutí límce

Tento super měkký ultra-seede límec snižuje ztrátu vlasů na linii límce. Je vybaven odtrženou sponou, která se uvolňuje s tlakem, a také zahrnuje odnímatelný držák identifikačních značek.

Pro více informací o SleepYPOD a o všech svých produktech najdete na Sleeppingpod.com.

*Zveřejnění FTC: Toto publikování je sponzorováno SleeppingPod, což znamená, že jsem byl placen za fungování tohoto obsahu. Bez ohledu na přijaté splátky uvidíte pouze produkty uvedené na tomto webu, o nichž se domnívám, že jsou pro mé čtenáře zajímavé.

Ingrid King

Obsah
Získejte správný postroj pro vaši kočku
Martingale Feline Walking Harness
Slim Leash
Komfortní semišový odtrhnutí límce

Můžete také jako:
Zvýraznění produktu: Odtrhnutí semišového límce Sleeppod Comfort

Prozradí: Martingale Feline Walking Harness od Sleepidpod

Sleeppod Martingale Feline Walking Herness Champion

«INS a také výstupy kočičího periodontálního onemocnění
Předobjednávka nyní: Texty z rukavice 2021 Denní kalendář »

4 komentáře k novému od Sleeppod: The Martingale Feline Walking Harness a také Comfort Suede Bloarway Collar

Sara říká:

27. července 2022 v 6:01

Hledám postroj vhodné pro kočky mnoho let a také jsem měl velké naděje na tento. Bohužel se stále dívám. Tvar je slušný a také fit dohromady je lehký, ale páskování i hardware jsou právě nadměrné. Zjistili jsme, že suchý zip bude hlučný i zachycení kožešin. Tento postroj využívá další široké proužky na krku i trupu, takže je tuhý, hlučný a nepohodlný. Můj kočičí vyškolený postroje nebyl ventilátor. Toto je ještě jeden kočičí postroj, který nebyl určen pro život, dýchající kočky.

Také jsem ozýval myšlenky Kimovy myšlenky na to, aby se vaše kočičí byla pozitivní a také vyškolená, než se podrobem vnějšímu času. Mnoho koček je také ztraceno každý rok.

Odpověď

Kim Freeman říká:

28. července 2020 v 11:44

Krásné produkty, stejně jako obdivuji a zbožňuji produkty Sleeppod, ale jako odborník ztracený kočičí vyhledávač musím varovat lidi proti tomu, aby kočky vycházely ven do postrojů.

Ještě jsem neviděl kočičí postroj, který nemohou ustoupit v mrknutí oka. Nebo majitel, který nikdy nepadl vodítko. Většina koček není řádně vhodný ani vyškolena pro venku na vodítku.

Prosím, prosím, kočičínull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post