Chřipková sezóna Petmeds® a také očkování pro domácí zvířata

AddThis Sdílení ButtonsShare na FacebookFaceBookfaceBookshare na Twittertwittertwittershare na pinterestpinterestshare to moreaddthismore

Se zimní i chřipkovou sezónou, kdy se na nás, stejně jako reklamy, jakož i návrhy očkování všech lidských dospělých i dětí dochází, budou určitě bombardováni také jak z médií, tak z mnoha veterinárních lékařů přemýšlet o očkování svých domácích mazlíčků pro psí chřipku. V předchozím blogu jsem nastínil původ psí chřipky, kromě velmi malých nebezpečí podle mého pohledu a zkušeností pro většinu zdravých psů.

Stejně jako mnoho očkování však, když je nabízeno očkování, existuje tlak v oblasti medikačního podnikání i mnoho veterinárních lékařů, aby takové očkování prosazovaly své klienty. Stejně jako očkování proti chřipce jiných druhů jsem se znepokojil nejen o účinnosti tohoto očkování u psů, ale také také dlouhodobé bezpečnostní obavy. Tato skupina virů má vysokou pravděpodobnost linií typů mutace a/nebo křížení, stejně jako se mi nelíbí koncept hromadného očkování naší psí populace ve většině situací, je u většiny domácích zvířat samoostranou nebo mírnou nemocí. Jako můj pohled na další očkování bez jádra jsem více znepokojen dlouhodobými zdravotními a wellness problémy, jakož i o potenciální toxicitě z těžkých kovů, jako je hliník nebo rtuť přítomná v mnoha těchto vakcinacích.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post