Událost adopce štěňat

Tento příspěvek může zahrnovat přidružené odkazy. Můžeme vydělávat peníze nebo výrobky od společností diskutovaných v tomto příspěvku.
Oznámení je trochu pozdě, ale chtěl jsem zmínit, že mazlivé špičáky mají adopci štěňat v sobotu 1. srpna v Puppies a Guppies v Tustinu v Kalifornii.
Zde jsou podrobnosti:
Přijetí štěňat
Co: Štěňata n guppies a mazlivé adopce štěňat
Kdy: 1. srpna 2009, 11:00 – 15:00
Kde: Puppies n Guppies 13011 Newport Ave. Tustin, CA 92780
Nejsem si jistý, jestli se zastavíme nebo ne, ale pokud jste pravidelným čtenářem tohoto blogu, budete vědět, že jsme se v minulosti dobrovolně účastnili jako promáhací špičáky. Jsme velcí fanoušci mazlivých špičáků a pokud máte zájem o přijetí štěně, velmi je doporučujeme.

Co o tobě? Máte zájem o přijetí štěně? Pokud máte zájem o pomoc při podpoře štěňat, pak kontaktujte mazlivé špičáky prostřednictvím jejich stránek na.
Nejlepší tipy pro naše štěňata
Nejlepší hračka štěňat Líbí se nám: Calmeroos Puppy Toy W/ Heartbeat a Heat Pack – ideální pro nová štěňata. pomáhá zmírnit úzkost v jejich novém domově.
Nejlepší psí žvýkání Líbí se nám: Bones & Chews Bully hole – všechna naše štěňata milují kousnutí, nip a žvýkání. Milujeme používání tyranských tyčinek, abychom pomohli odvrátit tyto nežádoucí chování.
Nejlepší psí lahůdky se nám líbí: Crazy Canine Train-Me Treats-Používáme je jako naše vysoce hodnotné pochoutky pro naše vodicí psí štěňata.
Nejlepší čerstvé psí jídlo, které se nám líbí: Farmářský psí – před pár měsíci jsme začali krmit Raven čerstvé psí jídlo a ona ho miluje! Získejte 50% slevu na první nákup psího psů.

Podívejte se na mnohem více našich oblíbených na našem novém kontrolním seznamu štěňat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post