Leo Sheds

AddThis Sdílení ButtonsShare na FacebookFiceBookfaceBookshare na Twittertwittertwittershare na pinterestpinterestpinterestshare to moreaddthismore7

Pochopil jsem, že to přichází. Pochopil jsem, když jsem se zavázal k Leovi, bude se uvolnit. Když se poprvé vrátil domů, zřídka se vrhl. Nyní je to úplně jiný příběh. Páni, nepoznal jsem přesně, kolik vlasů by mohlo opustit jeho bitové tělo v jakémkoli typu poskytnutého času. Přísahám, kdekoli Leo chodí, zanechává po brázdě cestu plovoucích vlasů. V důsledku toho určitě poskytuji svému vakuu běh za své peníze.

Avšak i při pravidelném vysávání (někdy několikrát týdně) se bitové blond chloupky stále hromadí. Protože Leo je rozmazlené štěně, je povolen na gauči, což je místo, kde se mnoho vlasů shromažďuje. Nakonec jsem onemocněl z lintu, který valil gauč a koupil jsem ochránce gauče, který mohu jen hodit do pračky, když se dostane tak chlupatý. Ve skutečnosti mě to opravdu zachránilo, když jsem během Netflixu rozlil nějakou zmrzlinu a chlazení s Leem.

I když čistím Leo Weekly, je to stále přístřešky. Prosím, dovolte mi, abych pochopil v komentářích níže pro jakýkoli typ uvolňování nápravných opatření!

Vyhrajte zcela zdarma Solvit Sta-Put Full Protection Pet Sofa Protector pro psy nebo Solvit Sta-Put posílený chránič nábytku pro kočky!

Chraňte svůj gauč před kožešinou i ty ostré drápy! Stačí zanechat komentář níže a můžete vyhrát bezplatný Solvit Sta-PUT Full Protection Pet Sofa Protector nebo Solvit Sta-Put posílený chránič nábytku pro domácí mazlíčky z 1800petmeds! Dva výherci budou vybráni náhodně ve středu 19. září 2018, takže každý, kdo se účastní, má možnost vyhrát! Celkově bude existovat dva (2) vítěze. (Omezeno na obyvatele USA) Velké štěstí!

Gratulujeme výhercům kresby, Kelsey K a Thelma H. ​​Hledejte e -mail od nás!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post